Vetovihjeet: Vihdoin Liiga alkaa!

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Pitkä odotus on ohitse ja vihdoin Liiga lähtee liikkeelle. Avauskierroksella pelataan seitsemän ottelua, joten rytinä on heti täysillä päällä. Ensimmäinen kierros on aina arvotuksellinen, mutta me löysimme siitäkin huolimatta muutaman loistavan kohteen vetokupongille.

Perjantai ja viikonloppu edessä, joten ei parempaa asetelmaa voisi olla, kun Liiga starttaa kauteen 2016-2017.

Avauskierros pitää sisällään seitsemän kamppailua ja betsaamisen kannalta sarjan aloitusottelut ovat aina vaikeimpia, sillä suurin osa joukkueista on muuttunut kesän aikana ja tästä syystä voimasuhteita on vaikea arvioida.

Harjoitusotteluiden perusteella voi tehdä päätelmiä, mutta todellisuutta se ei välttämättä kerro. Harjoituskaudella joukkueiden mukana on aina runsaasti try-out pelaajia ja nuoria, jotka vasta ottavat ensituntumaa Liigan vauhtiin.

Laitataklauksella käytiin Liigaa läpi ja alla olevasta linkistä pääset lukemaan ennakon tulevaan kauteen. Myös yhteiskumppanimme Coolbet kävi alkavaa Liigaa läpi ja tämän blogin pääset lukemaan linkistä.

Laitataklauksen Liigaennakko!    Coolbetin Liigaennakko

Päivän Liiga

Liigan betsaaminen alkaa tästä ja liikkeelle lähdetään rauhallisesti, mutta suurella motivaatiolla. Kauden ennakkosuosikit Tappara, Kärpät, HIFK ja ja JYP ovat tänään tulessa ja ennakkoasetelmien mukaan tästä nelikosta pitäisi löytyä tulevan kauden mestari.

Liiga saa mukaan myös uuden tulokkaan, kun Mikkelin Jukurit ottaa ensimmäiset askeleensa Liigassa. Mikkelissä on siis tänään takuuvarmasti täysi tupa ja tunnelma huipussa. Jukurit saa historialliseen ensimmäiseen Liiga-otteluunsa vastaansa Vaasan Sportin, joka on täksi kaudeksi vahvistunut todella isolla kädellä.

Meidän päivän ideamme kulkee Mikkeliin ja olemme vahvasti Sportin matkassa mukana, sillä Jukureiden hurmos ei voi riittää rutinoituneen Sportin kaatamiseen ja tämän kaiken lisäksi vierasjoukkueen kerroin on niin mahtava, että sitä ei voi jättää käyttämättä.

Me poimimme tänään kohteemme Coolbetin sekä Betsafen tarjonnasta. Coolbetin kautta lyödään peruskohteet ja Betsafen puolella suoritetaan viihdebetsaamista, kun mukaan haetaan muutama maalintekijä.

Jukurit – Sport

Valinta: Sport 2.50 (Coolbet)

Lukko – HIFK

Valinta: HIFK 2.60 (Coolbet)

KooKoo – SaiPa

Valinta: John McFarland 3.70 (tekee ainakin yhden maalin – Betsafe)

Kalpa – Pelicans

Valinta: Antti Erkinjuntti 4.60 (tekee ainakin yhden maalin – Betsafe)

TPS – Kärpät

Valinta: Niklas Olausson 5.00 (tekee ainakin yhden maalin – Betsafe)

Täältä Coolbetin bonus talteen!   Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!