Vetovihjeet: Kohti viikonloppua!

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Eilinen päivä ei ollut meiltä mikään mahtisuoritus, mutta uusi päivä voi aina muuttaa kaiken. Tänään matka käy KHL-kaukaloiden ja CHL-liigan mukana kohti parempaa.

Eilen lähdettiin hakemaan osumia KHL-maailmasta, mutta tuottoa päivä ei tuonut. Tänään on uuden yrityksen hetki.

Kiekkoa on tarjolla tänään suhteellisen sopivasti, sillä KHL:ssä on kolmen ottelun kierros ja CHL-puolella käydään viisi kamppailua.

Laitataklauksen idea päivän kulusta menee Helsingin Jokerien ex-hyökkääjä Brandon Kozunin onnistumisen kautta Dynamo Moskovan voittokulkuun. CHL:ssa HIFK aloittaa taipaleensa Euroopan kaukaloissa ja EV Zugia vastaan pelattava vierasottelu toimii tänään meidän poimintana.

 

Vetovihjeet

Lokomotiv Yaroslavl: Brandon Kozun 2.15 (tekee ainakin yhden tehopisteen)

Dynamo Moskova 1.96

EV Zug – HIFK X 4.50

 

Isoin lätkän betsivoitto palkitaan

Kisaan osallistuminen on helppoa – sinun tulee ainoastaan voittaa lätkävedonlyönnistä Coolbetilla ja lähettää pelaamasi lappu Laitataklaus.comin Twitteriin, Instagramiin tai sähköpostitse info@laitataklaus.com -osoitteeseen. Instagramissa ja Twitterissä muista tägätä @Laitataklaus kuvaasi.

Avajaiskilpailu on auki elokuun ajan. Elokuun isoin betsivoitto palkitaan vapaavalintaisen suomalaisjoukkueen kausikortilla.

Avajais-kilpailun säännöt ja kampanja-aika

  1. Avajais-kilpailu on voimassa 22.8.-31.8. Veto tulee lyödä kampanja-aikana.
  2. Jokainen kohde pelikupongilla tulee olla jääkiekkokohde
  3. Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili. Veto tulee lyödä Coolbetilta.
  4. Minimipanos 5€/kuponki. Huom. Muistakaahan, että Coolbetilla on myös käynnissä lätkä-kampanja, jossa paras lätkävedonlyöjä palkitaan World Cup -matkalla!
  5. Kisa-aikana isoin saavutettu betsivoitto palkitaan vapaavalintaisen suomalaisjoukkueen kausikortilla. Voit lyödä betsin millä tahansa summalla ja kuponki voi sisältää kuinka monta kohdetta tahansa.
  6. Osallistuessasi kilpailuun, annat samalla luvan Laitataklaus.comille oikeuden tarkistaa pelikuponkisi aitous Coolbetilta voiton sattuessa.

Mukaan kausikorttijahtiin Coolbetilla!

Kilpailun kärkikuponki tällä hetkellä:

Laitataklaus-voitto | Kisa