Viasat starttasi uuden urheiluohjelman – tänään tiistaina äänessä Patrik Laine!

Viasat palvelee näinä poikkeuksellisina aikoina penkkiurheilijoita uudella urheiluun keskittyvällä Viaplay Sport LIVE -ohjelmalla.

Valtaosa kaikesta urheilusta on tauolla maailmanlaajuisen koronaviruspandemian vuoksi. Viasat reagoi vallitsevaan tilanteeseen aloittamalla uuden Viaplay Sport LIVE -ohjelman, jossa käsitellään urheilijoiden ja sen ympärillä toimivien ihmisten arkea poikkeuksellisen tilanteen ympärillä. Antti Mäkisen, Ville Klingan ja Tero Kainulaisen juontamassa ohjelmassa haastatellaan lukuisia huippunimiä urheilun huipulta. Esimerkiksi tänään tiistaina ääneen pääsee Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine.

Suoria lähetyksiä tulee kaksi viikon jokaisena arkipäivänä. Noin puolen tunnin mittaiset lähetykset alkavat kello 19 ja 20.

”Urheilussa, kuten myös muussa elämässä eletään nyt täysin poikkeuksellista ajanjaksoa. Käynnissä pitäisi olla kuumin playoff -kausi ja normaalitilanteessa lähikuukausien aikana ratkottaisiin ketkä juhlivat voittoa ja ketkä päätyvät hakemaan vauhtia jälleen seuraavaa kautta varten. Nyt urheilumaailma on kuitenkin käytännössä hetkeksi pysähtynyt, mikä vaikuttaa niin pelaajiin, valmentajiin, taustajoukkoihin kuin myös meihin, jotka välitämme urheilutapahtumia kotikatsomoihin. Päivittäiset tilanteet eri liigoissa, pelaajien tuntemukset, spekulaatiot jatkosta ja katsaukset menneisiin tulevat olemaan runko, jonka päälle Viaplay Sport LIVE on rakennettu. Hypätkää mukaan!” Viasatin suosittu jääkiekkoselostaja Antti Mäkinen sanoi Viasatin tiedotteessa.

Jo aiemmin Viasat ilmoitti tiputtaneensa poikkeustilanteen vuoksi Total- ja Sport-pakettien hintaa nykyisille asiakkaille. Uusi reilusti alennettu hinta on 9,99€/kk.

Lisää aiheesta voi lukea Viasatin tiedotteesta.

Viasat käynnisti uuden ajankohtaisen urheiluohjelman

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: KHL-seuran päävalmentaja raivosi Jokereiden päätöksestä keskeyttää kausi