VIDEO: Tampa Bayn Victor Hedman maalasi tyhjiin jäätävällä tavalla!

VIDEO: Tampa Bayn Victor Hedman maalasi tyhjiin jäätävällä tavalla!

Lightningin tähtipuolustaja Victor Hedman maalasi ehkä NHL-kauden huikeimman tyhjiin isketyn täysosuman, kun Tampa Bay kaatoi Buffalon 7-5-lukemin.

Tampan ruotsalaispakki Victor Hedman onnistui viimeistelemään Buffalo Sabresia vastaan tyhjiin, ja kyseinen kihaus olikin sitten yksi sesongin huikeimmista tyhjään häkkiin upotetuista nyyteistä.

Lightningin ja Sabresin välinen taisto oli jännittävissä 6-5-numeroissa kotijoukkue Tampa Bay hyväksi, kun 27-vuotias Hedman pääsi yrittämään viimeistelyä joukkueen oman pään kulmasta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Mittelöä oli jäljellä reilu puolitoista minuuttia, kun tampalaisten veskari Andrei Vasilevski jakoi pelivälineen ruotsalaiselle. Tehopuolustaja vippasi kiekon Buffalo-pelureiden ylitse ja limppu näytti menevän reilusti maalipuiden ohitse liruen.

Pikkumusta otti kuitenkin aivan käsittämättömän kierteen pompattuaan keskialueella ja lopulta kumilätkä rullasi vastustajan harmiksi tolpan kautta verkkoon. Hedmanin reppu päätti buffalolaisten rypistelyt kamppailussa ja näin miehen 7-5-onnistuminen omalta puolustusalueelta jäi kohtaamisen viimeiseksi.

Sabresin suomalaiskiekkoilija Rasmus Ristolainen summasi taistosta yhden syöttöpisteen tiiminsä toiseen uuniin.

Victor Hedmanin mahtava upotus tyhjiin videomuodossa:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!