VIDEO: Pyöreät 80 pistettä täyteen – Mikko Rantanen osui jälleen

Mikko Rantanen iski kauden 80. pisteensä Los Angeles Kingsin verkkoon.
Mikko Rantanen iski kauden 80. pisteensä Los Angeles Kingsin verkkoon. Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen nuori suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen liittyi ensimmäistä kertaa NHL-urallaan 80 tehopisteen kerhoon.

Mikko Rantasella saattaa olla ikää vasta 21 vuotta, ja hän pelaa maailman kovimmassa kiekkoliigassa vasta toista kauttaan, mutta siitä huolimatta hän iski itsensä viime yönä 80 tehopisteen kerhoon.

Colorado Avalanchen 1-7-kotitappiosta ei välttämättä jäänyt juuri jälkipolville kerrottavaa, mutta Rantaselle ottelu oli tietyllä tapaa ikimuistoinen edellä mainitusta syystä.

Rantanen iski kauden 80. pisteensä aikaan 3:33, vieden isännät ottelussa johtoon. Maaliin esityön tekivät – kuinkas muutenkaan – Gabriel Landeskog ja koko kauden tutkapari Nathan MacKinnon.

https://twitter.com/nhl_suomi/status/977065002883366913

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kyseessä oli Rantasen 27:s maali ja syöttöpisteitä hänellä on tilillään 53 kappaletta. Hänestä tuli ensimmäinen suomalainen 80 tehopisteen rikkoja sitten Teemu Selänteen ja kauden 2010-11.

Kuten todettua, maali jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, sillä samoista pudotuspelipaikoista denveriläisten kanssa taisteleva Kings marssi ottelussa tasaiseen tahtiin 7-1-voittoon.

Ottelussa nähtiin myös varsin maistuva taidonnäyte Avalanchen ykköstähti MacKinnonilta, kun tämä laittoi Kingsin tähtipuolustaja Drew Doughtyn täysin solmuun. Videon voit katsoa TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!