VIDEO: Aho ja Teräväinen rikkoivat 60 pistettä – pisteputki jo 7 ottelua!

Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen rikkoivat molemmat 60. pisteen rajapyykin.
Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen rikkoivat molemmat 60. pisteen rajapyykin.

Carolina Hurricanesin Aho ja Teräväinen pääsivät jälleen pisteiden makuun, kun molemmat venyttivät pisteputkensa jo seitsemään otteluun.

Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Carolina Hurricanesin pudotuspelisaumat ovat huvenneet jo äärimmäisen ohuiksi, mutta se ei näytä suomalaiskaksikkoa hetkauttavan.

Aho ja Teräväinen ylsivät nimittäin jo seitsemännessä perättäisessä ottelussa tehopisteille, minkä lisäksi he molemmat puhkoivat ensimmäistä kertaa NHL-urallaan 60 tehopisteen rajapyykin puhki.

Suomalaisduosta tähän merkkipaaluun ylsi ensimmäisenä Aho, joka syötti Valentin Zykovin NHL-uran avausmaalin aikaan 4:55.

Zykovin osuma vei Hurricanesin jo 2-0-johtoon, mutta Coyotes nousi avauserässä takaisin tasoihin.

Sekä Teräväistä että Ahoa tarvittiin erityisesti toisessa erässä, kun Coyotes karkasi ottelun toisessa erässä 4-3-johtoon. Suomalaisduo väsäsi aikaan 34:56 ottelun tasoitusosuman, kun Teräväinen viimeisteli ja Aho syötti.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kuten videolta näkyy, Teräväisen laukaus – vaikkakin se oli yllättävä – lurahti varsin helpohkosti Darcy Kuemperin selän taakse.

Tasatilanne ei kestänyt kuitenkaan kovinkaan pitkään, sillä vain 11 sekuntia ennen erätaukoa Coyotes-puolustaja Alex Goligoski vei vieraat illan toisella maalillaan, joka syntyi ylivoimalla, takaisin johtoon.

Lopulta Hurricanes kuitenkin kampesi itsensä voittoon: ensiksi Zykov tasoitti Jaccob Slavinin ja Teräväisen esityöstä ja ajassa 58:02 Jeff Skinner naulasi taululle loppulukemat 6-5.

Sebastian Aho on nyt tehnyt kuluvalla kaudella 69 otteluun tehot 26+35=61. Teuvo Teräväisen saldo 74 ottelusta on puolestaan 27+34=61.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!