VIDEO: Aho-Teräväinen-duolta häikäisevä maali – rikkoivat piste-ennätyksensä!

Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen rikkoivat molemmat 50. tehopisteen rajapyykin ensimmäistä kertaa urallaan.
Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen rikkoivat molemmat 50. tehopisteen rajapyykin ensimmäistä kertaa urallaan.

Carolina Hurricanesin suomalaisduo Sebastian Aho & Teuvo Teräväinen olivat jälleen kerran asialla, tällä kertaa Philadelphia Flyersia vastaan.

Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen olivat viime yön NHL-kierroksella lähestulkoon mahdottomia pideltäviä Philadelphia Flyersin puolustukselle, kun Carolina Hurricanes kävi hakemassa tulikuumassa vireessä olevasta Philadelphia Flyersista 4-1-vierasvoiton.

Vieraat näyttivät ottelun suunnan jo heti alussa, kun Justin Williams iski ottelun avausmaalin aikaan 04:40.

Tämän jälkeen isäntien maalivahti Petr Mrazek piti joukkuettaan pitkään ottelussa mukana, kunnes koitti 4 vs. 4 -erikoistilanne. Sen aikana Aho ja Teräväinen laittoivat kahdestaan Flyers-puolustuksen täysin sekaisin ja iskivät taululle 2-0-johtolukemat.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Lisää tuli ajassa 31:42, kun vieraiden Williams iski illan toisella osumallaan vierasjoukkueen jo kolmen maalin karkumatkalle.

Flyers ei saanut missään vaiheessa ottelua kunnolla juonesta kiinni, vaikka se tulikin Travis Konecnyn aikaan 41:20 iskemällä kavennusmaalilla kahden maalin päähän.

Lopulta erinomaisella pelituulella ollut Aho ratkaisi upealla laukauksellaan ottelun lopullisesti, kun hän naulasi 4-1-loppulukemat aikaan 54:23.

Samalla Sebastian Aho rikkoi viime kaudella syntyneen piste-ennätyksensä, kun hän ylitti kahden pisteensä ansiosta 50 tehopisteen rajapyykin ensimmäistä kertaa urallaan.

20-vuotias suomalaisnuorukainen on nyt pelannut kuluvalla kaudella 60 ottelua ja tehnyt niissä tehot 23+27=50.

Samat sanat pätevät myös Teräväiseen, sillä myöskään hän ei ollut ylittänyt kertaakaan NHL-urallaan 50 pisteen rajapyykkiä. Teräväisen pisteet kuluvalta kaudelta ovat 64 pelatusta ottelusta 17+33=50.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018