VIDEO: Aleksander Barkov ei ns. tuurimaaleja juhli – ”tuuletus” naurattaa somessa

Aleksander Barkov ei juuri tuuletellut luistimella viimeistelemäänsä osumaa.
Aleksander Barkov ei juuri tuuletellut luistimella viimeistelemäänsä osumaa.

Suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov nousi viime yönä Florida Panthersin seurahistorian kymmenen parhaan maalintekijän joukkoon.

22-vuotias Aleksander Barkov iski viime yön 7-4-vierasvoitossa St. Louis Bluesista joukkueensa 2-2-tasoitusmaalin. Samalla kyseessä oli suomalaisnuorukaisen Panthers-uran 87:s maali ja sillä hän siis nousi seuransa TOP 10 -maalintekijöiden joukkoon.

Kun Barkov iskee NHL:ssä maalin, ovat ne yleensä täysin tehtyjä maaleja. Ja niin oli myös hänen toissa yön osuma, mitä tulee sen alustukseen, mutta sen sijaan suomalaisen omaksi rooliksi jäi ainoastaan ”ohjata” kiekko luistimellaan maaliin.

Toisin sanoen kyse ei ollu millään muotoa kauniista osumasta ja niinpä hän tuuletuksessaan lähinnä vain naurahti tekemälleen maalille.

Mikäli et näe Barkovin yläpuolella olevaa tuuletusta, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Barkovin omalaatuinen tuuletus onkin naurattanut somekansaa ja siitä on suoraan sanottuna raavittua kasaan vitsejä.

Esimerkiksi käyttäjä ”Hockey Love” pyysi Barkovia hillitsemään itsensä tuuletuksiensa osalta ja osa taas sanoi hänen säästävän energiaansa. Bill Todhunter puolestaan kutsui Panthers-tähteä todelliseksi herrasmieheksi ja vertasi tätä tennispelaajiin, jotka pahoittelevat voittaessaan pisteen verkkonauhaosuman avustuksella.

Muistathan myös lukea uutisemme NHL:n All Star -valinnoista, jotka koskettivat hyvin oleellisesti myös Barkovia:
Upeita suomalaisuutisia – Barkov ja Pekka Rinne NHL All Star -tapahtumaan