VIDEO: Aleksander Barkov palasi maalien makuun – upea maaliskuu jatkuu!

Aleksander Barkov on enää maalin päässä NHL-uransa 100 runkosarjamaalista.
Aleksander Barkov on enää maalin päässä NHL-uransa 100 runkosarjamaalista.

Florida Panthersin Aleksander Barkov päätti kuuden ottelun mittaiseksi venyneen maalittoman putkensa Montreal Canadiensin Antti Niemeä vastaan.

22-vuotias Aleksander Barkov on ollut läpi maaliskuun kovassa vedossa: hän on tehnyt kymmeneen otteluun tehopisteet 5+7=12 ja samaan aikaan Florida Panthers on voittanut näistä otteluista seitsemän.

Siinä, missä pisteitä on tullut välillä kuin liukuhihnalta, maalien kanssa tarina ei ole ollut ihan samaa kategoriaa.

Barkov oli nimittäin ennen viime yötä kuuden ottelun mittaisessa maalittomassa putkessa, kunnes päätti sen iskemällä kiekon Montreal Canadiensin maalia vartioineen Antti Niemen selän taakse. Panthers kaatoi Canadiensin viime yönä vieraskaukalossa numeroin 2-0 ja Barkov vastasi joukkueensa toisesta maalista, joka syntyi ottelun päätöserässä.

Mistään kaunokaisesta ei ollut kuitenkaan millään muotoa kyse, sillä Barkov yritti vain syöttää kiekon maalille ja se päätyi lopulta maalinedustalla olleen Canadiens-pelaajan kautta sisään.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Maalinsa myötä Barkovilla, joka oli ottelun kakkostähti, on kuluvalta kaudelta kasassa tehopisteet 26+45=71. Lisäksi hän on koko NHL-uransa osalta enää yhden osuman päässä 100 runkosarjamaalista.

Canadiens-maalilla Niemi jatkoi upeita otteitaan torjumalla ottelussa 38 laukausta ja pitäen aneemisesti esiintyneen joukkueensa mukana ottelussa. Hänet valittiinkin täysin ansaitusti ottelun kolmostähdeksi.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!