VIDEO: Aleksander Barkov tehoili ja loisti jälleen ”rankkareilla” – mykistävän kaunis maali

Aleksander Barkov on todellinen rankkarispesialisti ja hän onkin laittanut NHL-urallaan yli puolet yrityksistään sisään.
Aleksander Barkov on todellinen rankkarispesialisti ja hän onkin laittanut NHL-urallaan yli puolet yrityksistään sisään.

Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov on eittämättä yksi NHL:n parhaista rankkareiden ampujista.

Aleksander Barkovin rankkarit ovat silkkaa taidetta ja tätä taidetta pääsi ihastelemaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä aitiopaikalta kaksinkertainen Vezina-voittaja Sergei Bobrovsky.

Kotijoukkue Columbus Blue Jacketsin ja vierasjoukkue Panthersin kohtaaminen venyi nimittäin 2-2-tasalukemissa aina voittolaukauskilpailuun saakka.

Barkov oli luonnollisesti yksi joukkueensa kolmesta ensimmäisestä vetäjästä ja hän kävikin Panthersin toisena laukojana jallittamassa Bobrovskyn pahanpäiväisesti kahville upealla hämäyksellään.

Tässä Barkovin suoritus kahdesta eri kuvakulmasta:

Blue Jackets ja Panthers tarjosivatkin katsojille viihdettä koko rahan edestä, sillä ratkaisu saatiin vasta voittolaukauskilpailun 8. kierroksella, kun isäntien Josh Anderson onnistui ja vieraiden Jared McCann epäonnistui.

Edellä mainittujen nimien ohella maalinteossa voittolaukauksilla onnistuivat niin ikään Blue Jacketsin Artemi Panarin sekä Panthersin Michael Matheson.

Barkov oli ottelussa esillä jo varsinaisella peliajalla, sillä hän oli syöttämässä joukkueensa 1-1-tasoituksen ylivoimalla ja ajassa 58:26 hän pakotti ottelun jatkoajalle 2-2-tasoitusmaalillaan.

Mikäli haluat katsoa koko ottelun tilastot, löydät ne kätevästi täältä.

Muita mielenkiintoisia videoita jääkiekkoilevasta maailmasta löydät TÄMÄN LINKIN takaa.