VIDEO: Panthers vei maali-iloittelun – Aleksander Barkov riehui tehot 0+3

Aleksander Barkov nousi suomalaisten pistepörssin kärkeen.
Aleksander Barkov nousi suomalaisten pistepörssin kärkeen.

Florida Panthersin ja Pittsburgh Penguinsin välisessä huippuvauhdikkaassa ottelussa nähtiin peräti 11 maalia ja niistä kolmessa mukana oli Aleksander Barkov.

Florida Panthers voitti ottelun tulikuumaa Pittsburgh Penguinsia vastaan lukemin 6-5, joten Aleksander Barkov oli mukana peräti puolissa joukkueensa maaleista.

Kotijoukkueena toiminut pantterilauma karkasi hieman ennen ottelun puoliväliä jo 4-1-johtoon, mutta päätöserän alkajaisiksi huippuvedossa oleva Evgeni Malkin toi vieraat maalin päähän.

Kuitti toisessa päässä tuli kuitenkin nopeasti, kun Barkov alusti ottelussa jo toistamiseen Evgenii Dadonovin maalin; kaksikko oli ollut asialla myös joukkueen 2-1-osumassa.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Draamankaari sai huipennuksensa, kun ajassa 54:21 Patric Hörnqvist iski Penguinsin kavennuksen ja vajaata minuuttia myöhemmin Bryan Rust tasoitti ottelun. Vaan mitäpä vielä – Dadonov-Barkov-duo oli asialla jo kolmannen kerran, kun venäläistähti viimeisteli hattutemppunsa aikaan 58:07.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Penguinsista ei ollut enää nousemaan mukaan otteluun, joten näin ollen pisteet jäivät kotijoukkueen hoteisiin. Barkovin ja Dadonovin ohella myös Malkin (2+1) teki ottelussa kolme tehopistettä.

Tehoiltansa myötä Aleksander Barkov on tehnyt nyt kuluvan kauden aikana pelaamiinsa 58 otteluun upeat tehot 20+38=58 ja hän johtaa suomalaisten keskinäistä pistepörssiä kahden pisteen erolla Colorado Avalanchen Mikko Rantaseen.

Barkov on ollut erityisen kovassa lyönnissä viime aikoina, sillä hän on tehnyt viimeiseen seitsemään pelaamaansa otteluun uskomattomat tehot 2+9=11.

Suomalaisten pistepörssin löydät TÄÄLTÄ.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018