VIDEO: Aleksander Barkoville NHL-uran 100:s maali – syntyi elintärkeään paikkaan!

Aleksander Barkoville NHL-uran 100:s maali ei olisi voinut juuri tärkeämpään paikkaan tulla.
Aleksander Barkoville NHL-uran 100:s maali ei olisi voinut juuri tärkeämpään paikkaan tulla.

Aleksander Barkoville kirjattiin hänen NHL-uransa 100:s runkosarjamaali, kun hän ohitti Florida Panthersin elintärkeässä ottelussa Tuukka Raskin.

Florida Panthers jahtaa edelleen pudotuspeliunelmaansa ja viime yönä se kohtasi kotonaan NHL:n kärkiryhmiin lukeutuvan Boston Bruinsin.

Kotijoukkue sai otteluun erinomaisen alun, kun Aleksander Barkoville kirjattiin ajassa 7:42 hänen NHL-uransa 100:s runkosarjamaali. Kyseessä oli ottelun avausosuma, johon upean esityön teki Evgenii Dadonov – tai itse asiassa kiekkoa nätisti ykkösellä toiselta toiselle siirrellyt Panthers-viisikko.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Panthers siirtyi nopeasti Frank Vatranon maalilla jo 2-0-johtoon, mutta vajaa viisi minuuttia ennen päätöserän loppua vieraiden Ryan Donato iski ylivoimalla kavennusmaalin.

Kylmä suihku isäntien niskaan vain voimistui toisen erän alkajaisiksi, kun Bruinsin Danton Heinen tasoitti ottelun ajassa 22:11.

Lopulta Panthers onnistui kuitenkin nappaamaan ottelusta elintärkeän voiton, kun Jared McCann iski voittomaalin Raskin selän taakse aikaan 54:23. Tuolla maalilla Panthers piti pudotuspeliunelmansa hengissä, sillä se oli pakkovoiton edessä, kun Philadelphia Flyers voitti puoli tuntia aiemmin alkaneen ottelunsa Carolina Hurricanesia vastaan 4-3.

Barkovin maalilla oli siis ratkaiseva rooli ottelussa, joten paljon maukkaampaan paikkaan hän ei olisi voinut uransa 100 maaliaan tehdä. Samalla kyseessä oli Roberto Luongon NHL-uran 1000:s runkosarjaottelu, joten Floridassa päästään tänä iltana juhlimaan useampaakin asiaa.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Elliottin hörppy oli maksaa kalliisti – kuin toisinto viime keväältä!