VIDEO: Aleksander Barkovin hurja helmikuu jatkuu – 3 pistettä ja ilmiömäinen osuma!

Aleksander Barkovin ja Vincent Trocheckin upea yhteistyö tuotti tulosta.
Aleksander Barkovin ja Vincent Trocheckin upea yhteistyö tuotti tulosta. Kuva: Getty Images

Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Aleksander Barkovin osalta helmikuu ei olisi voinut juuri paremmalla tapaa käynnistyä.

Florida Panthers sai ensimmäistä kertaa sitten joulukuun alun maalilleen ykkösvahti Roberto Luongon ja joukkue eteni kokeneen kanadalaisvahdin johdolla 6-3-vierasvoittoon Calgary Flamesista, Luongon pysäyttäessä 30 kiekkoa.

Kenttäpelaajista suurinta roolia näytteli puolestaan joukkueen ykkössentteri Aleksander Barkov, joka iski albertalaisseuraa vastaan tehot 1+2.

Barkov syötti toisen erän alussa ylivoimalla syntyneen joukkueensa 2-1-johtomaalin, sen jälkeen hän kruunasi joukkueensa erinomaisen toisen erän alun iskemällä itse kiekon sisään ajassa 26:03 ja lopulta hän sinetöi illan kolmannen tehopisteensä päätöserän alkuun toimien kakkossyöttäjänä joukkueensa 5-2-maalissa.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Erityisen upea maali oli Barkovin syöttämä 2-1-osuma, jossa hän laittoi yhdessä maalin viimeistelleen Vincent Trocheckin kanssa koko liekkipaitaisen vastustajan poikki ja pinoon.

Barkov aiheutti ottelussa myös pientä aihetta huoleen, kun hän loukkasi itseään avauserässä, mutta toisen erän alkajaisiksi hän oli takaisin kaukalossa.

22-vuotiaan Aleksander Barkovin vire helmikuun aikana on ollut ilmiömäinen, sillä hän on tehtaillut seitsemään ottelun tehot 4+6=10 ja jäänyt ainoastaan kertaalleen tehopisteittä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Nyt tekee pahaa katsoa – Jaromir Jagr sikailtiin sairaalakuntoon!