VIDEO: Aleksander Barkovin hirmuvire kestää – koko NHL:n ykkönen alivoimalla!

Aleksander Barkovin hirmuvire on tuottanut viimeisessä kuudessa ottelussa kymmenen tehopistettä.
Aleksander Barkovin hirmuvire on tuottanut viimeisessä kuudessa ottelussa kymmenen tehopistettä.

Aleksander Barkovin hirmuvire sen kuin jatkuu, sillä hän on pelannut toistaiseksi kalenterivuoden 2018 aikana kuusi ottelua ja tehtaillut niissä upeasti kymmenen tehopistettä.

Tarkalleen ottaen Aleksander Barkovin hirmuvire on tuottanut neljä maalia ja kuusi maaliin johtanutta syöttöä. Kaiken kaikkiaan suomalaisnuorukainen onkin jäänyt vuoden 2018 puolella vasta yhdessä ottelussa ilman tehopistemerkintöjä.

Viime yönä Barkov oli jälleen tulikuumaa valuuttaa, kun Florida Panthers kaatoi edellisyönä sarjan kuumimpiin joukkueisiin lukeutuvan Vegas Golden Knightsin. Barkov iski alivoimalla joukkueensa 2-1-maalin…

..syötti Evgeny Dadonovin 3-2-johtomaalin ja teki esityön Aaron Ekbladin jatkoajalla syntyneeseen voittomaaliin.

Barkov onkin kuluvan kauden osalta koko NHL:n ykkösnimi, mitä tulee alivoimalla iskettyihin maaleihin, sillä hänellä on niitä kasassa jo viisi.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kakkostähdeksi valittu Barkov ei ollut kuitenkaan ottelun ainoa kovavireinen suomalainen, sillä Golden Knightsissa niin ikään erinomaista kautta pelaava Erik Haula toimi kakkossyöttäjänä joukkueensa avausmaalissa ja tarjoili ajassa 57:51 James Nealin tasoitusosumaan johtaneen maalipaikan.

Oman lisämausteensa joukkueiden väliseen otteluun toi Golden Knightsin päävalmentajana nykyisin toimivan Gerard Gallantin ensimmäinen vierailu Floridaan sitten viime kauden kyseenalaisten potkujen jälkeen.

Barkovilla on kuluvalta kaudelta kasassa 43 ottelun jälkeen tehot 15+28=43. Hänen ottelukohtaiset tilastonsa löydät TÄÄLTÄ.

Lisää muun muassa upeita suomalaissuorituksia löydät videoiden muodossa TÄMÄN LINKIN takaa.