VIDEO: Aleksander Barkovin mahtivire jatkuu – teki kaksi, uusi piste-ennätys!

Barkovin henkilökohtainen maaliennätys on vielä viiden osuman päässä.
Barkovin henkilökohtainen maaliennätys on vielä viiden osuman päässä.

Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Aleksander Barkovin vireystila hakee tällä hetkellä jopa vertaistaan, sillä hän vietti jälleen kahden tehopisteen iltaa.

Aleksander Barkovin erinomainen vire jatkui viime yönä, kun hän iski joukkueensa avausmaalin ja myös voittomaalin, kun Florida Panthers kaatoi kotonaan New Jersey Devilsin.

Barkov aloitti ottelussa maalinteon aikaan 6:51, kun hän laukoi Panthersin 1-0-johtoon, tutkaparinsa Evgenii Dadonovin syötöstä.

Toisessa erässä Devils tasoitti ottelun, kun kuumassa vireessä oleva Taylor Hall osui ylivoimalla joukkueen uuden hankinnan Patrick Maroonin sekä Sami Vatasen esityöstä.

Päätöserän puolivälin tuntumassa Panthers iski kuitenkin erittäin tärkeän maalin, kun Maxim Mamin onnistui maalinteossa. Ajassa 56:26 nähtiin puolestaan ottelun ratkaisu, kun Barkovin upeat harhautukset purivat ja hän siirsi kiekon jo toistamiseen saman illan aikana Cory Schneiderin selän taakse.

Devils tuli ottelussa vielä maalin päähän, kun Maroon oli jälleen alustamassa joukkueensa maalin – tällä kertaa Jesper Brattin – mutta se oli vain laiha lohtu, kun Panthers otti ottelusta täyden pistepotin 3-2-voitollaan.

Barkovin kahden pisteen ilta tarkoittaa sitä, että hän rikkoi ottelussa oman henkilökohtaisen piste-ennätyksensä ja samalla kertaa laittoi ensimmäistä kertaa 60 tehopisteen rajapyykin palasiksi: suomalaisnuorukaisen pisteet kuluvalta kaudelta ovat 60 pelatun ottelun jälkeen 23+38=61.

22-vuotiaan suomalaissentterin kuluvan kauden ottelukohtaiset tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018