VIDEO: Alexander Ovechkin selvisi säikähdyksellä – vakava silmävamma millien päässä

Alexander Ovechkin oli pelottavan lähellä vakavaa silmävammaa.
Alexander Ovechkin oli pelottavan lähellä vakavaa silmävammaa.

Historiaa viime yönä tehnyt Washington Capitalsin venäläiskapteeni Alexander Ovechkin oli hyvin lähellä vakavaa silmävammaa.

Alexander Ovechkin nousi viime yönä todella harvalukuiseen joukkoon, kun hän ylitti kuluvan kauden osalta 30 runkosarjamaalin rajapyykin.

Hänestä nimittäin tuli Wayne Gretzkyn ja Mike Gartnerin ohella ainoa pelaaja, joka on kyennyt kyseiseen saavutukseen ensimmäisten 13 NHL-kautensa aikana. Samalla hän merkkautti myös NHL-uransa 500. syöttöpisteensä.

Lue aiheesta lisää TÄÄLTÄ.

Vaan kyseinen ottelu oli vähällä jäädä Ovechkinin osalta ikimuistoiseksi myös varsin negatiivisella tavalla, kun Florida Panthersin Alex Petrovic yritti purkaa kiekon pois omasta päästä.

Petrovicin saatto purkukiekon jälkeen osui suoraan Ovechkinia kasvoihin ja tarkalleen ottaen silmän alueelle.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Verta vuotavana kaukalosta poistunut 32-vuotias venäläinen kuitenkin selvisi säikähdyksellä, sillä Petrovicin maila osui juuri ja juuri Ovechkinin silmän vireen.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Mikäli maila olisi osunut muutaman millin verran enemmän vasemmalle, kärsisi Alexander Ovechkin tällä hetkellä suurella todennäköisyydellä vakavasta silmävammasta.

Vaikean viime kauden jälkeen Ovechkin on palannut kuluvan kauden aikana jälleen elintärkeäksi pelaajaksi Washington Capitalsille.

Ovechkin onkin iskenyt 49 pelaamaansa otteluun upeasti tehot 30+23=53 ja hän johtaa NHL:n maalipörssiä kolmen maalin erolla lähimpiin uhkaajiinsa.

Suosittelemme myös:
New York Post: Manhattanilta kajahtaa – NY Rangers valmis räjäyttämään pakkansa