VIDEO: Andre Burakovsky otti Alexander Ovechkinia ryysyistä kiinni – joutui katsomoon

Andre Burakovksy kävi Alexander Ovechkinin ryysyihin kiinni.
Andre Burakovksy kävi Alexander Ovechkinin ryysyihin kiinni.

Washingtonissa nähtiin viime yönä hämmentävä hetki, kun Capitalsin Andre Burakovsky otti Alexander Ovechkinia ryysyistä kiinni. 

Washington Capitals kohtasi viime yön kamppailussaan Columbus Blue Jacketsin, jonka se onnistui kaatamaan lukemin 4-2. Capitalsin maaleista vastasivat John CarlsonEvgeny KuznetsovJay Beagle sekä Lars Eller.

Ennen ottelun alkua kaukalossa nähtiin kuitenkin hämmentävä hetki, jonka pääosassa olivat supertähti Alexander Ovechkin sekä ruotsalaishyökkääjä Andre Burakovsky.

Jostakin kumman syystä Burakovsky kävi ennen kamppailun alkua Ovechkinin ryysyihin kiinni, sillä hän otti venäläisen paidasta kiinni. Ruotsalainen sanoi Ovechkinille jotakin ja tönäisi häntä tämän jälkeen.

Ironisesti Burakovsky oli ottelussa lopulta katsomon puolella. Saattaa siis hyvinkin olla, että alun tunteenpurkaus Ovechkinia kohtaan koitui hänen kohtalokseen.

Seura julkaisi itse klipin omalla Twitter-tilillään, mutta se suostui ainoastaan heittämään tilanteesta vitsiä. Voit katsoa klipin alta ja tehdä oman päätöksesi siitä, että kuinka suuresta vitsistä on kyse. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Venäjä tyrmäävä olympiakenraalissaan – Korea jäi täysin jalkoihin