VIDEO: Andrei Vasilevskiy ja uskomaton torjunta! Epätoivo esti varman maalin

Andrei Vasilevskiy tarvitsi myös ripauksen onnea ehkä vuoden hienoimman pelastuksen tekemiseen.
Andrei Vasilevskiy tarvitsi myös ripauksen onnea ehkä vuoden hienoimman pelastuksen tekemiseen.

Tampa Bay Lightningin venäläisvahti Andrei Vasilevskiy on tällä hetkellä suursuosikki voittamaan NHL:n parhaalle maalivahdille jaettavan Vezina Trophyn.

Andrei Vasilevskiy osoittikin jälleen viime yön NHL-kierroksella, kun salamapaidat isännöivät Los Angeles Kingsiä, olevansa maineensa veroinen.

Ottelun ollessa avauserässä tilanteessa 1-1 hän pysäytti kiekon, jonka kohtalona oli jo mennä maaliin. Homma hoitui tähän tapaan:

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kuten jokainen näkee, tämä uskomaton torjunta vaati eittämättä myös tuuria, mutta Vasilevskiy oli kuitenkin se kaveri, joka päätti viimeisillä toivoin rippeillä lähteä yrittämään torjuntaa selkänsä takaa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kaiken kaikkiaan Andrei Vasilevskiy torjui ottelussa upeat 44 laukausta ja oli eittämättä suurin syy sille, että Lightning käveli tästä ottelusta pukusuojaan 4-3-voitto mukanaan. Kings nimittäin vei ottelun laukaukset nimiinsä 47-28.

23-vuotias venäläisvahti, joka pelaa ensimmäistä kertaa NHL-urallaan ykkösvahdin roolissa, valittiinkin ottelussa täysin ansaitusti parhaaksi pelaajaksi.

Toinen kotijoukkueen voiton takuumiehistä oli erinomaista kauttaan jatkanut kapteeni Steven Stamkos, joka merkkautti ottelussa tehot 1+1.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Vincent Lecavalierille upea kunnianosoitus – näin nousee paita kattoon!