VIDEO: Antti Raannalta täysin uskomaton torjuntasarja ja nollapeli!

Antti Raannalta nähtiin St. Louis Bluesia vastaan uskomattomia torjuntoja.
Antti Raannalta nähtiin St. Louis Bluesia vastaan uskomattomia torjuntoja.

Arizona Coyotes näki suomalaisvahdiltaan Antti Raannalta jälleen yhden loistoesityksen lisää, kun hän nollasi kotiluolassaan St. Louis Bluesin.

Läntisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista kamppaileva St. Louis Blues olisi kaivannut vieraspelistään Arizona Coyotesia vastaan kipeästi pisteitä, mutta yksi mies seisoi näiden haaveiden tiellä: tuon miehen nimi oli Antti Raanta.

Coyotes nimittäin marssi ottelussa 6-0-murskavoittoon ja Raanta torjui ottelussa kauden kolmannen nollapelinsä.

Samalla Raanta päätti uskomattoman maaliskuunsa tyylillä, sillä hän hävisi koko kuun aikana kahdeksasta startistaan ainoastaan yhden. Menneen kuukauden aikana Raannan tilastot huitelivatkin pilvissä, sillä esimerkiksi hänen torjuntaprosenttinsa oli maaliskuussa uskomaton 95,16.

Bluesia vastaan Raanta torjui 34 laukausta, ja kun Luke Schenn, Richard Panik, Oliver Ekman-Larsson, Jakob Chychrun, Alex Goligoski ja Zac Rinaldo osuivat isänniltä, ei vierasjoukkueelle jäänyt lopulta mitään mahdollisuuksia taistella ottelun voitosta.

Antti Raannalta ottelun tähtihetki osui toiseen erään, kun hän torjui putkeen ainakin neljä laukausta.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Monien fanien ja asiantuntijoiden parissa Raanta onkin nähty kuluvan kalenterivuoden parhaana maalivahtina, eikä se ole lainkaan liioiteltua: 28-vuotiaan suomalaisen torjuntaprosentti vuodenvaihteen jälkeen on peräti 94,03 ja edellä nähdyn kaltaiset torjunnat vain vahvistavat tätä käsitystä.

Suosittelemme myös:
Coolbetilta makea pääsiäiskampanja – 10 € ilmaisveto ilman talletusta!