VIDEO: Antti Raanta venyi uskomattomaan nollapeliin – 40 torjuntaa!

Mahtivire huomioitiin - Antti Raanta valittiin NHL:n viikon kakkostähdeksi!

Tulikuumassa vireessä viime ajat ollut Arizona Coyotesin ykkösvahti Antti Raanta oli jälleen työtehtäviensä tasalla viime yönä.

Antti Raanta on ollut huimassa vireessä vuodenvaihteen jälkeen. Suomalaisvahti on aloittanut toistaiseksi tammi- ja helmikuun aikana 14 ottelua ja päästänyt niissä kiekon selkänsä taakse ainoastaan 29 kiekkoa.

Viimeisissä kolmessa ottelussaan 28-vuotias suomalainen on päästänyt ainoastaan kolme maalia ja lisäksi mukaan mahtuu vajaan 20 minuutin setti San Jose Sharksia vastaan, minkä ajan hän piti maalinsa puhtaana.

Ja niin se pysyi maali puhtaana myös viime yönä ja tällä kertaa täydet 60 minuuttia. Raanta oli nimittäin ilmiliekeissä pysäyttäen kaikki 40 Edmonton Oilersin maalintekoyritystä.

Ottelu päättyi Coyotesin 1-0-voittoon, kiitos Chris Dvorakin ajassa 3:26 iskemän maalin, joten Raanta oli eittämättä joukkueensa suurin sankari.

Nollapelin jälkeen joukkuekaveri Jason Demers jakoi antaumuksetta rakkauttaan suomalaisen suuntaan.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kyseessä oli Raannalle hänen kauden ja Coyotes-uransa ensimmäinen nollapelinsä. Suomalaisvahdin upeasta alkuvuodesta kertoo oleellisesti se, että tammi- ja helmikuun ajalta hänen torjuntaprosenttinsa on huikea 93,68.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Nyt tekee pahaa katsoa – Jaromir Jagr sikailtiin sairaalakuntoon!