VIDEO: Artturi Lehkonen vei namun Jakub Voracekilta – tälläsi alivoimamaalin!

Artturi Lehkonen on nyt tehnyt kahteen viime otteluun kolme maalia.
Artturi Lehkonen on nyt tehnyt kahteen viime otteluun kolme maalia.

Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen pääsi joukkueensa viime ottelussa riisumaan apinan selästään iskemällä kaksi maalia.

22-vuotias Artturi Lehkonen oli mennyt kyseistä ottelua edeltäneet kolme kuukautta ilman maalia, joten apina hänen selässään oli alkanut muuttua jo gorillaksi.

Vaan sitten hän heläytti kiekon kahdesti reppuun Ottawa Senatorsia vastaan ja sen myötä se gorilla lähti selästä itse asiassa kirjaimellisesti, kun valmentaja Kirk Muller kävi repimässä sen pois (katso video täältä).

Tämä näkyi myös viime yön ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan, kun nuori suomalainen nöyryytti Flyers-tähti Jakub Voracekia. Hän riisti tältä kiekon puolenkentän kohdassa alivoimalla, karkasi läpiajoon ja tälläsi kiekon ohi Brian Elliottin.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Lehkonen toi maalillaan joukkueensa 1-1-tasatilanteeseen, mutta saman erikoistilanteen aikana Flyers karkasi jälleen maalin johtoasemaan.

Lopulta ottelu päättyi kotijoukkue Flyersin voittoon lukemin 5-3. Ottelussa kolmen pisteen iltaa viettivät isäntien Claude Giroux (1+2) sekä Shayne Gostisbehere (0+3).

Suosittelemme myös:
VIDEO: Kings-maali kuin noiduttu – kiekko ei millään Kuemperin selän taakse