VIDEO: Artturi Lehkonen löytämässä oivan kevätvireen – osui jälleen!

Artturi Lehkonen on äitynyt näin kevään mittaan kovaan maalivireeseen.
Artturi Lehkonen on äitynyt näin kevään mittaan kovaan maalivireeseen.

Montreal Canadiensin suomalaislaituri Artturi Lehkonen on pääsemässä todella haastavan kauden päätteeksi kovaan vireeseen.

Kuluva kausi on ollut 22-vuotiaalle Artturi Lehkoselle todella haastava. Upea tulokaskausi on vaihtunut mollivoittoiseksi suoritukseksi, joskin se on täysin normaalia nuorilla – etenkin toisen vuoden – NHL-pelaajilla.

Positiivista Lehkosen tekemisessä on ollut kuitenkin se, että hän on päässyt läpi kauden maalipaikoille, vaikka maaleja ei olekaan syntynyt toivotulla tavalla ja ylipäätään hänen tekemisensä kaukalossa on ollut vahvaa.

Vihdoin ja viimein se on alkanut näkyä myös tulostaululla, sillä suomalaisnuorukainen on nyt tehnyt viimeiseen neljään otteluun neljä maalia – hänen kokonaismaalimääränsä tältä kaudelta on yhdeksän.

Näistä osumista se neljäs nähtiin viime yön NHL-kierroksella, kun Lehkonen avasi maalinteon Pittsburgh Penguinsia vastaan ajassa 3:15.

https://twitter.com/nhl_suomi/status/974511469881511938

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Artturi Lehkonen onkin löytämässä oivan kevätvireen: hänen kannaltaan harmillinen asia on tosin se, että kevät päättyy Montreal Canadiensin osalta kovin lyhyeen, sillä joukkueen kausi ei jatku pudotuspeleissä.

Takaisin viime yön peliin.

Canadiens johti ottelua kahteen eri otteeseen, mutta vierasjoukkueena toiminut Pittsburgh Penguins siirtyi päätöserässä ajassa 52:24 johtoon, eikä enää päästänyt isäntiä takaisin rinnalle.

Ottelun loppulukemat 5-3 viimeisteli tyhjään maaliin Bryan Rust. Antti Niemi torjui joukkueensa maalilla 34 laukausta, mutta ei saanut kuluvan viikon osalta toista voittoa ex-seuroistaan.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!