VIDEO: Auston Matthews omaa tajuttomat kädet – laittoi nippuun neljä Ottawa-pelaajaa

Auston Matthews omaa käsittämättömät kädet ja hän esitteli niitä ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan.
Auston Matthews omaa käsittämättömät kädet ja hän esitteli niitä ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan.

Kuten me kaikki tiedämme, Toronto Maple Leafsia edustava Auston Matthews on erittäin hyvä jääkiekkoilija. Siis todella hyvä.

Auston Matthewsin kaltaisten supertähtien kohdalla minkäänlaisten suoritusten ei pitäisi tulla yllätyksenä, mutta sitten tulee tilanteita, jossa leuka putoaa kirjaimellisesti lattiaan.

Tällainen tilanne nähtiin viime yönä, kun Toronto Maple Leafs isännöi Ottawa Senatorsia. Itse ottelu meni ajassa 56:55 syntyneellä Tom Pyattin voittomaalilla Senatorsille numeroin 4-3, mutta nyt tässä ei puhutakaan kyseisestä maalista tai edes lopputuloksesta.

Sen sijaan tässä puhutaan Matthewsin huikeista käsistä, jotka ovat kuin suoraan Jumalan armosta.

Matthews nimittäin laittoi – ei yhtä, ei kahta, eikä kolmea – neljä Senators-pelaajaa niin sanotusti halki, poikki ja pinoon yhdessä pienessä hetkessä sekä äärimmäisen pienessä tilassa.

Mikäli et näe yllä olevaa videota, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Matthews ei yltänyt kuitenkaan ottelussa tehopisteille; sen sijaan päähuomion varastivat kaksi pistettä mieheen iskeneet Maple Leafsin Tyler Bozak sekä Senatorsin Matt Duchene.

Myös Leo Komarov pääsi ottelussa pisteille, toimittuaan kakkossyöttäjänä joukkueensa avausmaaliin.

Viime yön NHL-kierroksella nähtiin myös häikäisevä suomalaissuoritus, a’la Mikael Granlund, ja pääset katsomaan sen täältä:
VIDEO: Mikael Granlund ja häikäisevä syöttö jalkojen välistä – alusti voittomaalin