VIDEO: Rantanen, Barkov, Rantanen, Barkov… – nyt myös identtiset tehot!

Mikko Rantanen lämäsi kauden 20. maalinsa.
Mikko Rantanen lämäsi kauden 20. maalinsa.

Taistelu NHL:n suomalaisten pistepörssin voitosta jatkuu kiivaana, kun Mikko Rantanen ja Aleksander Barkov vääntävät ykköspaikasta.

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen ja Florida Panthersin Aleksander Barkov ovat käyneet viime aikoina vuorotellen katsomassa, miltä se meno siellä kirkkaimmalla huipulla oikein näyttää. Toisin sanoen he ovat vuoron perään pitäneet hallussaan ykkössijaa.

Vielä ennen Panthersin toissa yön ottelua Rantanen johti suomalaisten pistepörssiä pisteen erolla Barkoviin, mutta sitten Panthers-tähti alusti kolme osumaa ja karkasi kahden pisteen päähän.

Rantanen ei jäänyt kuitenkaan rannalle ruikuttamaan, vaan hän tehtaili tehot 1+1, kun Avalanche kaatoi viime yönä kotonaan Vancouver Canucksin lukemin 3-1. Näin ollen 21-vuotias suomalaislaituri nousi Barkovin kanssa tasoihin

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Itse asiassa kaksikko onkin nyt tasapisteissä – kirjaimellisesti. Molemmat ovat nimittäin iskeneet kuluvalla kaudella 20 maalia ja syöttäneet 38, minkä myötä heillä on molemmilla kasassa 58 tehopistettä. Tasapisteissä Barkov pitää kuitenkin hallussaan ykkössijaa, sillä hänellä on kolme ottelua vähemmän pelattuna kuin Rantasella.

Todellisuudessahan kaksikko nyt ei varmastikaan mieti tätä taisteluna, ja tuskin miettii mitään suomalaisten pistepörssiä ylipäätään, mutta ajatuksella on hauska leikkiä.

Suomalaisten sisäisen pistepörssin löydät TÄÄLTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018