VIDEO: Bertuzzin täydellinen idiotismi kävi kalliiksi – Islanders iski 4 maalia alle 4 minuuttiin

Detroit Red Wingsin Tyler Bertuzzin jäähy kävi todella kalliiksi.
Detroit Red Wingsin Tyler Bertuzzin jäähy kävi todella kalliiksi. Kuva: Getty Images

Detroit Red Wingsin 22-vuotiaan hyökkääjän Tyler Bertuzzin idioottimainen temppu kävi luvattoman kalliiksi, kun satavarma voitto lipui käsistä.

Tyler Bertuzzin täysin idioottimainen kosto, kun New York Islandersin Cal Clutterbuck tökkäisi häntä hyvin maltillisesti, maksoi Red Wingsille täysin varman voiton.

Punasiivet nimittäin johtivat vielä ajassa 53:27 ottelua 5-2-lukemin, mutta Bertuzzin huitaisun myötä seuranneen viiden minuutin jäähyn (+ ottelurangaistus) aikana Islanders iski kiekon neljästi Red Wingsin reppuun, käyttäen siihen aikaa ainoastaan 3:37.

Bertuzzi menetti tilanteessa malttinsa, iski Clutterbuckia viikatteella jalkaan ja tämän jälkeen kokenut Islanders-peluri viimeisteli tilanteen myymällä tilanteen tuomareille.

https://twitter.com/TheRenderNHL/status/962154295507521537

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Ensimmäisen kavennusosuman iski ajassa 54:34 Brock Nelson, vajaat minuuttia myöhemmin asialla oli Anders Lee, 56:39 oli puolestaan Nick Leddyn vuoro ja lopulta Josh Bailey tälläsi taululle isäntien 6-5-johtolukemat aikaan 58:11.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Mike Green kuitenkin pelasti osittain Bertuzzin nahan, sillä hän tasoitti ottelun aikaan 59:31. Se ei kuitenkaan riittänyt jatkoaikaa pidemmälle, sillä Nelsonin hattutemppu täyttyi aikaan 63:15, kun hän iski taululle loppulukemat 7-6.

Ottelun päätöserä oli ylipäätään täysin käsittämätön, sillä sen aikana nähtiin peräti kahdeksan maalia, joista viisi syntyi ylivoimalla.

Vieraiden paras pistemies ottelussa oli tehot 1+3 summannut Henrik Zetterberg. Isänniltä tulokaspelaaja Mathew Barzal iski puolestaan tehot 0+5.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Sebastian Aho jälleen tulessa – kaunis läpiajomaali ja tehot 1+1