VIDEO: Karmaisevan näköinen loukkaantuminen – tulokastähti Boeser sairaalaan

Brock Boeser loukkaantui todella ikävän näköisesti kotiottelussa New York Islandersia vastaan.
Brock Boeser loukkaantui todella ikävän näköisesti kotiottelussa New York Islandersia vastaan.

Vancouver Canucksin ja New York Islandersin välisessä ottelussa nähtiin karmaiseva tilanne, jonka seurauksena Brock Boeser kuljetettiin sairaalaan.

Vancouverissa nähtiin maanantain ja tiistain välisenä yönä pelatussa ottelussa, jossa kohtasivat Canucks ja New York Islanders, todella ikävä tilanne, joka johti tulokastähti Brock Boeserin loukkaantumiseen.

Boeser lähti taklaamaan ottelun viimeisellä minuutilla Islandersin kovaluista Cal Clutterbuckia aivan vaihtoaitioiden edessä. Kokenut Clutterbuck oli kuin seinä ja tilanne kääntyi ikään kuin päälaelleen.

Itse loukkaantuminen ei ollut kuitenkaan suoranaisesti seurausta Clutterbuckin vastapommista, vaan siitä, että Canucksin vaihtoaition luukku oli samaan aikaan auki. Sen seurauksena Boeser lensi suoraan selkä edellä luukun väliin ja jäi todella tuskaisena jään pintaan makaamaan.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Boeser, joka valittiin kuluvalla kaudella NHL:n All Star -tapahtuman arvokkaimmaksi pelaajaksi, kuljetettiin tilanteen jälkeen suoraan sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Kaikkien onneksi Canucksin päävalmentaja Travis Green sanoi sairaalatutkimusten olevan varotoimenpide.

21-vuotias yhdysvaltalainen on pelannut kuluvan kauden aikana toistaiseksi 62 ottelua ja tehnyt niissä upeat tehot 29+26=55.

Ottelussa, joka päättyi Canucksin 4-3-jatkoaikavoittoon, nähtiin myös suomalaisväriä, kun Jussi Jokinen teki debyyttinsä kotijoukkueen paidassa. Hän viiletti joukkueensa kakkosketjussa yhdessä Sedinin veljesten kanssa.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018