VIDEO: Bostonin ykköstrio riehui 14 pisteen illan – David Pastrnak 3+3!

David Pastrnak on iskenyt tämän kevään kahteen ensimmäiseen pudotuspeliotteluun tehot 4+5.
David Pastrnak on iskenyt tämän kevään kahteen ensimmäiseen pudotuspeliotteluun tehot 4+5.

Boston Bruins maalintekovoima oli aivan liikaa Toronto Maple Leafsille; pelkästään 1. ketju riehui 14 pisteen illan ja David Pastrnak tehot 3+3.

Boston Bruins, joka vei ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä lukemin 5-2, tyrmäsi Toronto Maple Leafsin heti ensimmäisessä erässä. David Pastrnak heilutteli maaliverkkoja ajassa 5:26 ja vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin Rick Nash iski ylivoimalla taululle jo 4-0-lukemat.

Bruinsin ykkösketju oli jo avauserässä täysin pitelemätön, sillä Pastrnak tehtaili erään pisteet 1+2, Patric Bergeron antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä ja Brad Marchandin pistesaalis oli 0+1.

Toisessa erässä nähtiin kolme maalia: Mitch Marner rikkoi vieraiden osalta kuparisen heti erän alkuun, mutta David Krejci kuittasi tämän vain pari minuuttia myöhemmin. Seuraavasta osumasta vastasi vieraiden Tyler Bozak ja päätöserää kohti lähdettiin Bruinsin 5-2-johdossa.

Kolmannessa erässä ensimmäinen osuma nähtiin vasta erän puolivälin jälkeen: siitä vastasi isäntien Pastrnak ja sen myötä homma oli lopullisesti paketissa. James van Riemsdyk kavensi vielä, mutta Pastrnak sinetöi uskomattoman iltansa kolmannen maalin ja kuudennen tehopisteensä.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Samalla Pastrnakista tuli Bruinsin seurahistorian kolmas pelaaja – legendaaristen Phil Espositon ja Rick Middletonin ohella – joka on kyennyt tekemään yhteen pudotuspeliotteluun kuusi tehopistettä.

Bruinsin ykkösketju tehtailikin ottelussa yhteensä uskomattomat 14 tehopistettä, sillä sekä Marchandille että Bergeronille kirjattiin neljä syöttöpistettä mieheen.

Tuukka Rask oli ottelussa torjuntojen osalta työllistetympi kuin Maple Leafsin tolppien välissä nähty kaksikko Frederik Andersen & Curtis McElhinney; suomalaiselle kirjattiin 30 torjuntaa, kun taas vieraiden kaksikolla niitä oli 21.

Yön toisessa ottelussa San Jose Sharks kaatoi Anaheim Ducksin vieraissa jo toisen kerran putkeen ja siirtyi voittojen osalta 2-0-johtoon. Ottelun loppulukemat olivat vieraiden eduksi 3-2. Vieraiden tehokkain oli tehot 1+1 merkkauttanut Logan Couuture – isänniltä samat tehot iski ruotsalaispuolustaja Hampus Lindholm.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Sami Vatanen iski upealla laukauksella – antoi myös kovan pommin!