VIDEO: Brad Marchand pelikieltoon – Marcus Johanssonilla jälleen aivotärähdys

Brad Marchand tunnetaan toistuvana sääntöjen rikkojana.
Brad Marchand tunnetaan toistuvana sääntöjen rikkojana.

NHL:n kurinpitoelin on päättänyt, että Boston Bruinsin hyökkääjä Brad Marchand joutuu pelikieltoon Marcus Johanssoniin kohdistamastaan sikailusta.

Boston Bruinsin hyökkääjä Brad Marchand on tuomittu viiden ottelun mittaiseen pelikieltoon tilanteesta, jossa hän syöksyi suoraan Devilsin ruotsalaispelaaja Marcus Johanssonia kyynärpää edellä päähän.

– Marchand ponnistaa sekä ylös että Johanssonia kohti, heilauttaen kyynärpäänsä Johanssonin päätä kohti. Tämä on hyökkäävä, ei itseään puolustava, liike ja sitä ei voida katsoa vahinkona tai itsepuolustuksena, NHL:n kurinpito perusteli ratkaisuaan.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Tilanteesta aiheutui Johanssonille jo kauden toinen aivotärähdys, sillä hän oli jo marraskuussa sivussa samaisen syyn seurauksena.

Bruinsin päävalmentajana toimiva Bruce Cassidy yritti ennen tuomiota selitellä pelaajansa toimia itsesuojeluna, joskaan hänen kommenttinsa eivät johtaneet muuhun kuin valtaisaan myötähäpeään somen puolella.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Juttelin Bradin kanssa aamulla ja minusta tuntuu, että hän näki Devils-paidan ja yritti suojella itseään kontaktilta, Cassidy kommentoi Boston Heraldin mukaan.

– Minulla ei ole mitään vahvaa mielipidettä asiasta, mutta myös Brad on ottanut pari kovaa iskua tänä vuonna. Olen kuitenkin ehdottomasti sitä mieltä, että pelaajan on suojeltava itseään, jos hän huomaa osuman tulevan. Se taas, miten sen tekee, on siitä kiinni, miten NHL näkee asian.

Marchandin tuomioon vaikutti myös se, että hänellä on runsaasti aiempaa kurinpidollista historiaa. Hän tulee pelikieltonsa ohella kärsimään tulonmenetyksiä hieman yli 373 000 dollaria.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Mahtavia uutisia! Sebastian Aho palasi kaukaloon – paluu lähenee