VIDEO: Braden Holtby yön juhlittu sankari – nippu upeita torjuntoja

Braden Holtby oli viime yön ottelussa todellisessa huippuvireessä Columbusta vastaan.
Braden Holtby oli viime yön ottelussa todellisessa huippuvireessä Columbusta vastaan.

Washington Capitals nappasi yöllä 4-1-voiton Blue Jacketsista, minkä myötä ottelusarjan voitot ovat nyt 2-2. Maalivahti Braden Holtby oli huippuvireessä.

Washington Capitalsin ja Columbus Blue Jacketsin välinen ottelusarja on ollut alusta alkaen todella tiukka, mikä on näkynyt myös tulostaululla. Ottelusarjan kolme ensimmäistä kamppailua ratkesivat vasta jatkoerän puitteissa, mikä kertoo kaiken oleellisen.

Viime yönä saatiinkin jo sitten hiukan selkeämpi ero, kun Capitals kävi hakemassa vieraskaukalosta 4-1-voiton. Samalla tämä tarkoitti sitä, että ottelusarjassa ei ole nähty vielä yhtä ainutta kotivoittoa.

MUISTA MYÖS:
Katso SHL-finaalit ilmaiseksi – tässä live stream finaaleihin

Viime yönä Capitals sai kiittää komeasta tuloksestaan erityisesti maalivahti Braden Holtbya, joka äityi todelliseen huippuvireeseen. Hän nappasi kamppailussa 23 torjuntaa, jotka olivat toinen toistaan komeampia. Jostakin kumman syystä miehen loistavia otteita ei kuitenkaan palkittu paikalla tähdistöön.

Blue Jackets ajoi läpi ottelun häikäilemättä maalille, joten Holtby ei napannut kamppailussa niin sanottuja ”tulosruututorjuntoja”. Hän kuitenkin pysäytti yksi toisensa jälkeen vastustajan maalille rynnistämiset, mikä onkin pudotuspelikiekolle tavanomaista.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Tuukka Time! Rask pelasi huippupelin – valittiin ykköstähdeksi