VIDEO: Leukemiaa sairastava Brian Boyle juhlittu sankari – halli huusi nimeä

Brian Boyle varasti päähuomion NHL:n All Star -tapahtumassa.
Brian Boyle varasti päähuomion NHL:n All Star -tapahtumassa. Kuva: Getty Images

New Jersey Devilsiä edustava Brian Boyle, jonka kuultiin aivan kauden alla sairastavan leukemiaa, oli eittämättä yksi NHL:n All Star -viikonlopun suurimmista tarinoista.

Brian Boylelle kuluva kausi ei ole ollut millään tavanomainen, vaan se on pitänyt sisällään muun muassa valtavan määrän tunteita.

Se on pitänyt sisällään muun muassa sen hetken, kun hän joutui kuulla sairastavansa leukemiaa, joka tosin ei estä hänen pelaamistaan, sekä diagnoosin jälkeisen ensimmäisen maalin, joka sai 33-vuotiaan Devils-hyökkääjän liikuttumaan.

Ja tunteita oli täynnä myös All Star -viikonloppu. Niin sanotun takaportin (Taylor Hallin poissaolo) kautta mukaan päässyt Boyle oli nimittäin eittämättä yleisön suosikki Tampa Bayssa järjestetyssä tapahtumassa.

Boylen uskomatonta taistelua vakavaa sairautta vastaan kunnioitettiin jatkuvin kannustushuudoin, eikä asiaan vaikuttanut ainakaan hiljentävällä tavalla se, että hän oli aikanaan Tampa Bay Lightningissa pelatessaan yksi joukkueen fanien suosikeista.

All Star -tapahtumassa ehkä kaikkein upein yksittäinen hetki nähtiin, kun Boyle oli antamassa haastattelua. Koko halli alkoi nimittäin samanaikaisesti huutaa hänen nimeään ja samalla tähdistöviikonlopussa kirjailtiin tämän myötä ne kaikkein kovimmat desibelilukemat.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Brian Boylen murheet eivät ole jääneet pelkästään hänen itsensä tasolle, vaan myös hänen poikansa oli ainakin jollain tasolla vakavasti sairas, ja ilmeisesti vasta tällä viikolla Boylen perhe sai kuulla asioiden olevan paljon paremmin.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Pekka Rinteeltä sairas torjunta! Huikeat kamerakulmat paljastavat ilmiömäisyyden