VIDEO: Missasitko tämän? Bruins-selostaja ”sekosi” toissa pelissä

Bruins-selostaja Jack Edwards ei sulattanut tuomareiden ratkaisua.
Bruins-selostaja Jack Edwards ei sulattanut tuomareiden ratkaisua.

Bruins-selostaja Jack Edwards, joka siis selostaa Boston Bruinsin ottelut, lähti kaikista henkseleistä irti joukkueen toissa ottelussa.

Kun Boston Bruins ajoi Toronto Maple Leafsin johtoasemaa takaa toissa ottelussa viimeisillä minuuteilla, vaahteranlehtipaitojen ruotsalaispeluri Andreas Johnsson loukkaantui tilanteessa, jossa hän törmäsi yhteen Brad Marchandin kanssa. Johnsson jäi jään pintaan ja hänellä oli selkeitä vaikeuksia päästä omin avuin kaukalosta pois.

Tilanteen seurauksena tuomarit päättivät viheltää pelin poikki – Bruinsin pelatessa ylivoimaa – ja joukkue oli tappiolla ottelua lukemin 2-3. Tämä kaikki, yhdistettynä samaan pakettiin, sai Boston Bruinsin otteluita selostavan Jack Edwardsin kiivastumaan ja hän lähti kaikista henkseleistä irti.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

– He keskeyttävät pelin, kun Bruins on ylivoimalla ja on juuri tulossa hyökkäysalueella. Ymmärtäisin, jos tämä olisi junnujen peli tai hänen jalastaan törröttäisi luu, mutta tämä on kertakaikkisen naurettavaa: Bruins on ylivoimalla, tämä on yhden maalin pudotuspeliottelu, joka on kolmannessa erässä, ja peli keskeytetään edelleen tajuissaan olevan kaverin vuoksi.

Maple Leafs voitti lopulta tuon ottelun 4-2 ja Maple Leafs kavensi ottelusarjan voittojen osalta tilanteeseen 1-2.

Viime yönä joukkueet kohtasivat jälleen ja tuossa ottelussa Bruins oli parempi numeroin 3-1, kiitos pitkälti Tuukka Raskin erinomaisen esityksen (lue uutinen täältä).

Suosittelemme myös:
VIDEO: Ovechkinilla uran toiseksi paras startti pleijareihin – tykitti upean osuman!