KUVA & VIDEO: Buffalossa ei hevillä luovuteta – nähtiin jälleen surkuhupaisa ”tuhatjalka-puolustus”

Buffalo Sabresin osalta kuluva kausi on ollut ajoittain valitettavan surkuhupaisaa katsottavaa.
Buffalo Sabresin osalta kuluva kausi on ollut ajoittain valitettavan surkuhupaisaa katsottavaa.

Buffalossa on jouduttu pettymään kuluvalla NHL-kaudella todella isosti omiensa otteisiin, kuten niin monina edeltävinäkin kausina.

Buffalo Sabres ei ole yltänyt viimeiseen kuuteen kauteen pudotuspeleihin ja myös kuluvan kauden osalta näyttää pahalta: kaudesta on takana hieman yli puolet ja joukkue on jäänyt jo 17 pistettä Itäisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Jos yksi kuva voisi kuvata puolikkaan kauden, olisi se Sabresin osalta eittämättä tämä:

Mikäli yllä oleva kuva ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kuten kyseinen kuva osoittaa, Buffalossa kokeiltiin myös tällä kaudella kolmen vuoden takaista puolustustyyliä, jonka eräs fani tituleerasi somessa ”tuhatjalka-puolustukseksi” – se ei toiminut silloin, eikä se toiminut nytkään.

Tässä vielä sama videon muodossa:

Tällä suunnalla tässä kohtaa päässä alkaa soida sanat ”käymme yhdessä ain, käymme aina rinakkain”.

Kuten jokainen varmasti ymmärtää, tällaisen kuvion ympärille on melkoisen vaikeaa rakentaa kovinkaan menestyksekästä puolustusta tai ylipäätään joukkuetta.

Tällä kertaa varsin kyseenalaisen kunnian sai kolmikko Evander Kane, Jack Eichel & Jake McCabe. Ottelu päättyi lopulta Winnipeg Jetsin voittoon lukemin 7-4 ja sekä Patrik Laine, Joel Armia että Rasmus Ristolainen ylsivät ottelussa pisteille – heistä kaksi ensimmäisenä mainittua maalien muodossa.

Buffalon ja Winnipeg välisen ottelun tilastot löydät TÄMÄN LINKIN takaa.

Suosittelemme myös katsomaan ottelussa syntyneen Patrik Laineen maalin, joka oli samalla hänen NHL-uransa 100:s tehopiste:
VIDEO: Patrik Laine laukomalla 100. tehopisteen kerhoon – nyt lähti jopa Laineelle kaukaa!