VIDEO: 10 ottelua kakkua! Burrows potki maassa makaavaa Taylor Hallia päähän

Alexandre Burrows tulee saamaan pitkän pelikiellon potkittuaan maassa makaavaa Taylor Hallia päähän.
Alexandre Burrows tulee saamaan pitkän pelikiellon potkittuaan maassa makaavaa Taylor Hallia päähän.

Ottawa Senatorsin kokenut Alexandre Burrows potkaisi New Jersey Devilsin Taylor Hallia monta kertaa päähän tiistain ja keskiviikon välisen yön NHL-kierroksella.

Alexandre Burrowsilta nähtiin totaalinen pimeneminen viime yön NHL-kierroksella ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan. Varsin normaalilta näyttäneen maalinedustakahakan jälkeen hän hyökkäsi Taylor Hallin kimppuun ja potki tätä polvellaan useita kertoja päähän Devils-tähden makaessa jään pinnassa.

– Hän menetti järkensä ja jossain vaiheessa hän potkaisi minua polvella päähän, Hall avautui ottelun jälkeen USA Todayn mukaan.

– Hänellä on hieman kurinpidollista historiaa, joskin viime vuosina hän on hieman siistinyt pelaamistaan, mutta iskut takaraivoon eivät tuntuneet kovinkaan mukavilta.

Burrowsin temppu on oikeasti niin oksettava katseltavaa, että jokainen saa katsoa videon omalla vastuullaan.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

NHL:n kurinpitoelin otti asian käsittelyyn, vaikka itse ottelussa Burrows selvisi kaksiminuuttisella, ja se tarjosi kanadalaiskonkarille mahdollisuuden kasvotusten tapahtuvaan tapaamiseen. Senators-hyökkääjä kuitenkin kieltäytyi tästä.

Kurinpito tarjoaa kyseisen mahdollisuuden ainoastaan siinä tapauksessa, mikäli pelaaja tullaan asettamaan vähintään viiden ottelun mittaiseen pelikieltoon. Jo siis tuossa vaiheessa oli selvää, että edessä on pitkä pelikielto ja nyt asialle saatiin vahvistus: Burrows joutuu olla sivussa seuraavat 10 ottelua.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Samalla hänelle tulee pelikieltonsa ohella tulonmenetyksiä yhteensä 304 800 dollarin edestä, mikä on melkoisen suuri osa hänen 2,5 miljoonan dollarin vuosipalkastaan.

Kaikkien onneksi Taylor Hall ei loukkaantunut tilanteessa sen pahemmin, vaan hänet pelasti kaikessa yksinkertaisuudessaan iskuilta suojannut kypärä.

36-vuotias Burrows on asetettu pelikieltoon kerran aiemmin hänen NHL-urallaan. Tämä tapahtui vuonna 2014, kun hän taklasi myöhässä tuoll0in vielä Montreal Canadiensissa pelannutta Alexei Emeliniä ja sai kolmen ottelun pelikiellon.

Suosittelemme myös:
Floridan valmentaja lupasi Harri Säterille ykkösvahdin tontin – ”Se on nyt hänen maalinsa”