VIDEO: Byfuglienilta taas maukas pommi, Winnipeg voiton päässä jatkosta!

Winnipeg Jetsin Dustin Byfuglienilta on nähty pudotuspeleissä toinen toistaan hurjempia taklauksia.
Winnipeg Jetsin Dustin Byfuglienilta on nähty pudotuspeleissä toinen toistaan hurjempia taklauksia.

Pelkästään Winnipeg Jetsin Dustin Byfuglienilta nähtäisiin melkoinen kimara kunnon pommeja tältä keväältä, jos sellainen tehtäisiin.

Winnipeg Jetsin jättimäinen puolustaja Dustin Byfuglien on jaellut pitkin joukkueensa pudotuspelikevään ensimmäistä ottelusarjaa Minnesota Wildia vastaan melkoisia pommeja.

Esimerkiksi Mikko Koivu on saanut tästä oman osansa (katso video täältä) ja viime yönä, kun joukkue kävi tekemässä 2-0-lukemin vierasryöstön Minnesotassa, Byfuglienilta nähtiin jälleen huikea taklaus. Tällä kertaa kohteeksi joutui Jordan Greenway.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Tasaisessa ottelussa Jets tarvitsi siis vain kaksi maalia pelin voittamiseen ja molemmat syntyivät aivan erien loppupuolella. Ottelun voittomaalista vastasi Mark Scheifele, joka iski ottelun avausmaalin vain 28 sekuntia ennen ensimmäistä erätaukoa.

Tämän jälkeen ottelussa edettiin ilman maaleja aivan ottelun loppuhetkille, kunnes Connor Hellebuyckin (30 torjuntaa) ohella ottelun suurimpana sankarina häärinyt Scheifele iski 2-0-maalin tyhjään verkkoon, kun pelikellossa oli jäljellä enää 11 sekuntia.

Voittonsa myötä Jets otti jo kolmannen kiinnityksen jatkopaikkaan: voitot ovat tällä hetkellä 3-1 Jetsin eduksi ja kanadalaisjoukkue pääsee ensimmäistä kertaa yrittämään sarjan katkaisua perjantain ja lauantain välisenä yönä, vieläpä kotiluolassaan.

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine jäi ottelussa tehopisteittä, kuten jäi myös Joel Armia, ja samalla hänen pisteputkensa päättyi kolmeen otteluun (2+2).

Suosittelemme myös:
VIDEO: Vegas Golden Knights teki historiaa! Suoraan neljässä jatkoon