VIDEO: Saarela ja Kuokkanen pelasivat tyhjille katsomoille – homma karkasi täysin lapasesta

Charlotte Checkers pelasi AHL-ottelunsa tyhjille katsomoille lumimyrskyn vuoksi.
Charlotte Checkers pelasi AHL-ottelunsa tyhjille katsomoille lumimyrskyn vuoksi.

Carolina Hurricanesin farmijoukkueena toimiva Charlotte Checkers, ja sen suomalaispelaajat Aleksi Saarela ja Janne Kuokkanen, pelasivat typötyhjille katsomoille.

Kuvasta päätellen otteluun oli saapunut paikalle noin kymmenen katsojaa. Ilmeisesti he olivat kyenneet ohittamaan muut fanit visusti kotisohvillaan pitäneen valtaisan lumimyrskyn, jonka mukana lunta tuli hieman alueesta riippuen pienessä ajassa 10-20 senttimetriä.

Checkersin Twitter-tilillä harrastettiinkin itseironiaa, sillä seura postasi Instagramiin videon, jonka yhteydessä todettiin ”yleisö villiintyy tämän illan ison ottelun käynnistyessä”.

The crowd goes wild for the start of tonight’s big game! #BehindClosedDoors2

Henkilön Charlotte Checkers (@checkershockey) jakama julkaisu

Charlotte Checkers oli luonnollisesti varautunut otteluun normaalisti tuomalla koko henkilökunnan paikalle, mutta hyvin nopeasti valtaosa heistä lähetettiin takaisin koteihinsa, koska heillä ei ollut yksinkertaisesti mitään tehtävää hallilla.

Sen myötä Checkers-organisaatiossa päätettiin ottaa varsin luovia ratkaisuita käyttöön, sillä paikalle jääneestä henkilökunnasta valtaosa hoiti itselleen täysin vieraita työtehtäviä: osa lipunmyyjistä hoiti jäätä, yritysmyynnistä vastaava kaveri hoiti videotaulun, tuotemyyntivastaava hoiti videokuvauksen, yksi myyntipäälliköistä pukeutui maskotiksi ja seuran operatiivinen johtaja toimi DJ:nä.

Homma lähtikin Charlotten illassa täysin käsistä ja sitä kuvasi hetki, kun vierasjoukkue Bridgeport Sound Tigersin (New York Islandersin farmijoukkue) eräs pelaaja joutui kaksiminuuttiselle. Hän nimittäin löi tanssiksi yhdessä jäähyboksissa toimitsijana työskennelleen henkilön kanssa.

https://twitter.com/CheckersHockey/status/953765509547413505

Jos oli jäähyboksissa hauskaa, niin sitä oli myös Checkersin somevastaavalla. Ympäri Pohjois-Amerikkaa on nimittäin viime aikoina ollut erittäin talviset olosuhteet ja niinpä myös muut seurat alkoivat osallistumaan keskusteluun.

Esimerkiksi Rocket de Laval ja Wilkes-Barre/Scranton Penguins postailivat Checkersin suuntaan kuvia heidän talvisista olosuhteistaan.

Pisimmän korren veti kuitenkin tässäkin kohtaa Charlotte Checkers, jonka somevastaava kertoi, että alla oleva kuva oli otettu heidän kotihallinsa pihalta ottelupäivän aamuna. Samaan twiittiin mahtui myös vakuuttelut siitä, ettei asian todenperäisyyttä tarvitse edes varmistaa mistään.

Myös ”pusukamera” oli melkoisen koomista katsottavaa – ainakaan ketään ei ujostuttanut.

Mukavasti perspektiiviä kaikkeen toi myös se, että Checkersin edellinen ottelu oli loppuunmyyty.

Pohjois-Carolinassa, jossa Charlotte sijaitsee, tapahtui ottelupäivänä yli 1 600 peltikolaria, sähköt katkesivat lähes 30 000 kotitaloudesta ja esimerkiksi Charlotten kansainvälisellä lentokentällä jouduttiin perua yli 500 lentoa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Eikä ihmisiä saatu otteluun, vaikka kaupunki käytti 5 000 tonnia suolaa ja hiekkaa sekä yli 7 miljoonaa litraa suolaliuosta teiden sulattamiseen.

Mutta hei, ainakin koko Checkers-organisaation henkilökunnalla, kuten myös pelaajilla aina vierasjoukkuetta myöten, tuntui olevan pirun hauskaa ja se on pääasia.

Ja, jos nyt joku haluaa kuulla lopputuloksen, niin se oli 3-0 isäntien eduksi. Tarkemmat tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Lisää hauskoja ja vauhdikkaita lätkävideoita löydät TÄMÄN LINKIN kautta.