VIDEO: Claude Giroux pelasti joukkueensa – löi kiekon ilmasta!

Philadelphia Flyersin Claude Giroux pelasti joukkueensa varmalta näyttäneeltä maalilta.
Philadelphia Flyersin Claude Giroux pelasti joukkueensa varmalta näyttäneeltä maalilta.

Philadelphia Flyersin Claude Giroux osoitti viime yön vierasottelussa Carolina Hurricanesia vastaan mitä tarkoittaa, kun silmä-käsi-koordinaatio toimii.

Ottelu eteni 60 peliminuutin jälkeen jatkoajalle, kun Elias Lindholm oli osunut avauserässä ylivoimalla isännille Teuvo Teräväisen sekä Justin Faulkin syötöistä ja toisessa päässä Wayne Simmonds puolestaan heilutti maaliverkkoja Jakub Voracekin ja Nolan Patrickin esityöstä.

Jatkoaika oli pitkälti kotijoukkue Hurricanesin hallintaa ja itse asiassa joukkue pääsikin todella lähelle ottelun voittoa – lähes kirjaimellisesti maaliviivalle saakka.

Vaan vieraiden kapteeni Claude Giroux pelasti joukkueensa, kun hän löi kiekon ilmasta väljemmille vesille ja sen jälkeen hän otti vielä syöksymällä elintärkeän blokkauksen, joka ei videolla näy.

Toki sen verran täytyy mainita, että tilanne käynnistyi Giroux’n kiekonmenetyksestä, joten hän paikkasi virheensä maksimaalisella tavalla.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kuten yllä oleva video osoittaa, Giroux’n pelastusta edelsi kertakaikkisen upea torjunta Flyersin maalille loukkaantumisen jälkeen palanneelta Brian Elliottilta.

Lopulta tuo pelastus johti hetkeä myöhemmin siihen, että Jordan Weal ujutti kiekon helpohkosti toisessa päässä Cam Wardin selän taakse, Shayne Gostisbeheren sekä Valtteri Filppulan syötöistä, ja Flyers vei pisteet mukanaan 2-1-lukemin.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Granlund & Koivu -duo vauhdissa – upea esityö, upea rystylaukaus