VIDEO: Kyllä vain, NHL:ssä tehtiin eeppinen peppumaali! – Claude Giroux kiitti ja kumarsi

Philadelphia Flyers -kapteeni Claude Giroux'n nimiin kirjattu peppumaali on noussut somehitiksi.
Philadelphia Flyers -kapteeni Claude Giroux'n nimiin kirjattu peppumaali on noussut somehitiksi.

Philadelphia Flyersin ja St. Louis Bluesin välisessä NHL:n Prime time -ottelussa nähtiin varsin erikoinen maali, jonka järjestelijänä oli isäntien kapteeni Claude Giroux.

Pennsylvanialaisseura iski Bluesia vastaan nopealla vastahyökkäyksellä, kun ottelu oli avauserässä ja tilanne oli oranssipaidoille 1-0. Kiekollisena pelaajana pelivälinettä toi ylös Flyers-kapteeni Claude Giroux, joka lopulta haki lättysyöttöä takatolpalle kiitäneelle Travis Konecnylle.

Kanadalaissentterin syöttö jäi kuitenkin asteen verran liian matalaksi ja niinpä se osui syötön tielle heittäytyneeseen Blues-puolustaja Colton Paraykoon.

Loppu olikin sitten historiaa, sillä kiekko päätyi Paraykon pepun kautta Jake Allenin vartioimaan maaliin.

https://twitter.com/FlyersNation/status/949759367338868736

Ihmiskunnalle, ja etenkin somekansalle, kyseinen peppumaali tuntuu olleen hieman liikaa: Giroux’n maalista on nimittäin syntymässä viraali video, joka syystä tai toisesta hauskuuttaa ihmisiä ympäri maailman.

Flyers voitti ottelun lopulta lukemin 6-3 ja pilasi samalla Bluesissa nykyisin pelaavan Brayden Schennin tunteikkaan kotiinpaluun.

Yksi suurimmista tekijöistä Flyersin voitossa oli tehot 1+2 iskenyt Claude Giroux, joka nousi NHL:n pistepörssissä jo toiselle sijalle. Hänen tilastoihin voit käydä tutustumassa täältä.

Muista NHL-videoista suosittelemme katsomaan seuraavan:
VIDEO: Juniorit ”nöyryyttivät” Washingtonin pelaajia – Braden Holtby kahville, T.J. Oshie nollattiin