VIDEO: Jos ei ykkösellä, sitten ilmasta kakkosella – Connor McDavidilta upea osuma!

Connor McDavidilta nähtiin kertakaikkisen upea maali Colorado Avalanchea vastaan.
Connor McDavidilta nähtiin kertakaikkisen upea maali Colorado Avalanchea vastaan.

Edmonton Oilersin Connor McDavidilta nähtiin jälleen kerran, tällä kertaa ottelussa Colorado Avalanchea vastaan, kertakaikkisen upea osuma.

Oilersin Connor McDavid osoitti jälleen viime yönä, miksi häntä pidetään nuoresta iästään huolimatta jo nyt vähintäänkin yhtenä maailman parhaista.

21-vuotias kanadalaissentteri nimittäin tehtaili huikean maalin, kun hän iski aikaan 29:11 joukkueensa 1-2-kavennusosuman. Hän pääsi ensiksi laukomaan, ja kun tämä yritys ei painunut Jonathan Bernierin selän taakse, tuikkasi hän upealla tavalla oman irtokiekkonsa ilmasta sisään.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kauden 16. osuma tuskin kuitenkaan lohdutti miestä hirveästi, sillä Connor McDavidilta, joka iski aikaan 59:32 myös joukkueensa 3-3-tasoituksen, odotetaan henkilökohtaisten onnistumisten lisäksi ennen kaikkea voittamista.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Siihen Edmonton Oilers on kyennyt kuluvan kauden aikana aivan liian harvoin, vaikka se olikin voittanut Avalanche-ottelua edeltäneistä viidestä ottelustaan neljä.

Tälläkin kertaa lopputuloksena oli nimittäin tappio, kun Avalanche korjasi jatkoajan jälkeen täyden pistepotin 4-3-vierasvoitollaan, vaikka se oli matkassa ilman loukkaantunutta ykköstähteään Nathan MacKinnonia, joka on seuraavat 2-4 viikkoa lasaretin puolella.

Ja mitä sitten tulee Avalancheen, niin MacKinnonin menetys on valtaisa takaisku myös tutkapari Mikko Rantaselle, joka tosin syötti ottelussa Oilersia vastaan joukkueensa 2-0-maalin ylivoimalla.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Erik Haula osui jälleen – osuma aiheutti valtavan keskustelun!