VIDEO: Se tapahtui jälleen – Sidney Crosby löi kiekon ilmasta sisään!

Sidney Crosby löi kiekon ilmasta sisään jo kolmatta kertaa tällä kaudella.
Sidney Crosby löi kiekon ilmasta sisään jo kolmatta kertaa tällä kaudella.

Sidney Crosby löi kiekon ilmasta sisään – jälleen kerran – kun Pittsburgh Penguins murjoi pudotuspelien 1. ottelussa Philadelphia Flyersin maanrakoon.

Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosby iski kiekon menneen runkosarjan aikana kahdesti ilmasta sisään ja näköjään se onnistuu myös pudotuspeleissä.

Crosby oli joukkueensa murskajaisissa neljän ensimmäisen osuman ajan tehopisteillä mitattuna vain sivustakatsojana, mutta 5-0-maalin hän iski itse Brian Elliottin selän taakse. Ja millä tavalla – aivan, kuten kaksi kertaa aiemmin kuluvalla kaudella, Crosby naulasi myös tämän maalin sisään suoraan ilmasta.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Crosby on ylipäätään NHL-uransa aikana kunnostautunut melkoisena NHL-kaukaloiden baseball-pelaajana, kuten nämä muutamat videot osoittavat. Pelkästään tällä kaudella hän on onnistunut tässä Montreal Canadiensia, New Jersey Devilsiä ja nyt myös Philadelphia Flyersia vastaan.

So Sid’s just going to make a regular thing of this now?

Henkilön NHL (@nhl) jakama julkaisu

Crosby iski ottelussa, joka päättyi Penguinsin tyylipuhtaaseen 7-0-voittoon, lopulta puhtaan hattutempun, kun hän vastasi myös joukkueensa kuudennesta ja seitsemännestä osumasta.

Ottelussa nähtiin todella upea maali jo aiemmin, Evgeni Malkinin toimesta, kun Penguinsin venäläistähti käynnisti tilanteen 1 vs. 3 -tilanteesta ja iski kiekon lopulta Flyers-maaliin. Kyseessä oli Penguinsin 3-0-maali.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Miten tällaisen paikan voi missata? Murraylta valtava torjunta