VIDEO: Dallasissa ”mielenvikainen” ilta – 84 jäähyminuuttia pelkästään avauserään!

Dallasissa nähtiin useita tappeluita, kuten tämä Radek Faksan ja Micheal Haleyn vääntö.
Dallasissa nähtiin useita tappeluita, kuten tämä Radek Faksan ja Micheal Haleyn vääntö. Kuva: Getty Images

Dallasissa nähtiin ”mielenvikainen” ilta, kun Stars isännöi vieraakseen saapunutta Florida Panthersia. Pelkästään ottelun avauserässä jaettiin 84 jäähyminuuttia.

Mopo karkasi käsistä jo vajaan neljän minuutin pelaamisen jälkeen, Panthers-vahti James Reimerin loukkaantumiseen johtaneen tilanteen jälkeen, kun Keith Yandle ja Antoine Roussel ottivat viisiminuuttiset mieheen.

Tästä kului sekunnin verran yli kaksi minuuttia, kun isäntien Radek Faksa ja Micheal Haley pudottivat hanskat. Ajassa 7:59 Tyler Seguin, Alexander Radulov ja Aaron Ekblad lähtivät kaksiminuuttisille.

Seuraavan jäähyn otti ajassa 12:11 Esa Lindell, mutta kyse oli vain tavallisesta korkeasta mailasta seuranneesta kaksiminuuttisesta.

Vaan ajassa 14:25 tavallisuudesta ei ollut enää tietoakaan, kun Faksa otti toisen viisiminuuttisensa tappelemisesta ja puolestaan kaksikko Dillon Heatherington & Alex Petrovic lähetettiin 5+10 minuutin jäähyjen saattelemina suihkuun.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Molemmat saivat viisiminuuttistensa päälle suihkukomennukset, koska he tappelivat saman katkon aikana kahteen eri otteeseen.

Heatherington jätti varmasti ikimuistoisen kuvan itsestään Stars-faneille, sillä kyseessä oli hänen ensimmäinen ottelunsa Dallasin kotiluolassa.

Harri Säteriä kävi isosti sääliksi

Toisen erän aikana meno Dallasissa rauhoittui, mutta myös keskimmäisellä kaksikymppisellä jäähyiltiin, kun jo muun muassa aiemmin jäähyillyt Haley otti 10+10 minuutin käytösrangaistuksen.

Avauserän perusteella tilanne olisi voinut eskaloitua vielä paljon pahemmaksi toisessa erässä, sillä mopo oli karkaamassa pahemman kerran tuomareilta käsistä, mutta kaikkien onneksi meno rauhoittui.

Toki tietynlainen kuumuus säilyi ilmassa läpi ottelun ja päätöserässä nähtiin vielä kahdet painit, kun isäntien Brett Ritchie ja vieraiden Connor Brickley ottivat miehestä mittaa pari minuuttia ennen loppua ja samoin tekivät Stephen Johns sekä Jamie McGinn.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kaiken kaikkiaan ottelussa jaettiin huimat 138 jäähyminuuttia, joista 54 tuomittiin Starsille ja 84 Panthersille. Yksittäisistä pelaajista Haleyn jäähyminuuttimäärä oli uskomaton 39.

Itse ottelu päättyi Starsin 6-1-voittoon. Esa Lindellille kirjattiin syöttöpiste joukkueensa ylivoimalla syntyneeseen avausmaaliin, joka nähtiin ensimmäisen erän aikana.

Vieraiden maalilla Harri Säteri, joka sai aiemmin tällä viikolla ensimmäisen NHL-starttinsa, torjui puolestaan 28 laukausta korvattuaan maalilla loukkaantuneen Reimerin. Säteri jätettiin päätöserässä melkoisen yksin ja Stars iskikin puolet maaleistaan viimeisen 20 minuutin aikana.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Brad Marchandilla pimeni jälleen – järkyttävä aivopieru!