VIDEO: Kova lämäri päähän, Dan Girardi putosi välittömästi – selviämässä todella vähällä

Tampa Bay Lightningin Dan Girardi koki kovia, kun hän sai lähietäisyydeltä lämärin suoraan päähänsä.
Tampa Bay Lightningin Dan Girardi koki kovia, kun hän sai lähietäisyydeltä lämärin suoraan päähänsä.

Tampa Bay Lightningiin kuluvaksi kaudeksi siirtynyt puolustaja Dan Girardi tunnetaan pelaajana todellisena blokkimestarina, eikä hän arkaile tippaakaan hypätä kiekon eteen.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa Detroitissa nähtiin pelottava tilanne, kun vierasjoukkueen Dan Girardi blokkasi Detroit Red Wings -hyökkääjä Martin Frkin kovan lämärin päällään.

Viime kauden jälkeen New York Rangersissa sopimuksen ulososton kohteeksi joutunut Girardi kaatui välittömästi jään pintaan ja jopa Red Wings -pelurit viittoilivat välittömästi jäälle apujoukkoja.

Kaiken kaikkiaan tilanne oli siis todella pelottava.

Ensimmäinen positiivinen merkki saatiin kuitenkin hyvin pian, kun Girardi kykeni poistumaan kaukalosta omin jaloin. Lopulta tänään selvisi – jälleen kerran – miten kovasta soturista 33-vuotiaan puolustajan kohdalla puhutaan, sillä hän on täysin kunnossa ja ainoastaan päivittäisessä seurannassa; toisin sanoen hän saattaa hyvinkin pelata jo joukkueensa seuraavassa ottelussa.

– Tyypillistä Dania, hän kärsii vielä tilanteen seuraamuksista, mutta antaa siitä varsin leppoisia kommentteja. Sanani eivät riitä kuvailemaan – hänellä riittää melkoinen määrä sisua, Lightningin päävalmentaja Jon Cooper totesi seuransa Twitter-tilillä.

Vaan, miten sitten tällainen tilanne vaikuttaa Frkiin, joka ampui laukauksen ja näki kaverin putoavan edessään välittömästi jäihin? Voisi kuvitella, että omalla NHL-urallaan 1 126 runkosarjaottelua pelannut Brad Richards tietää, mistä hän puhuu.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Uskon, että se tulee painamaan jonkin verran hänen mielessään, Richards totesi The Athleticin toimittajana työskentelevälle Craig Custancelle.

– En tokikaan voi puhua hänen puolestaan, mutta sen on väistämättä vaikutettava ainakin vähän – sitä on väistämättä hieman järkyttynyt, kun laukauksesi osuu johonkuhun ja sen jälkeen hän makaa jäässä.

Girardi on pelannut toistaiseksi erinomaisesti uudessa seurassaan, sillä hänellä on 42 ottelun jälkeen kasassa tehot 3+8=11 ja hänen tehotilastonsa on +17.

Lisää Girardin tilastoja pääset katsomaan TÄÄLTÄ.

Käy myös ihmeessä tarkastamassa lätkämaailman kuumimmat videot TÄMÄN LINKIN kautta.