VIDEO: Olympiasensaatio Donatolta huikea alku NHL:ssä, täysi lahja tuomarilta

Ryan Donatolta nähtiin hänen uransa toisessa NHL-ottelussaan jo toinen maali.
Ryan Donatolta nähtiin hänen uransa toisessa NHL-ottelussaan jo toinen maali.

Boston Bruinsin kanssa alle viikko sitten sopimuksen allekirjoittaneelta Ryan Donatolta on nähty huikea alku NHL-kaukaloissa.

Olympialaisissa Yhdysvaltain paidassa loistanut Ryan Donato saattaa edelleen odottaa ensimmäistä voittoaan NHL-kaukaloissa, mutta ainakaan hänen edesottamuksistaan voittaminen ei ole jäänyt kiinni.

Edelleen Harvardin yliopistossa kirjoille oleva, ja esimerkiksi Bruinsin harjoitukset luennon vuoksi väliin jättänyt, Donato iski NHL-uransa ensimmäisessä ottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan tehot 1+2 ja viime yönä hän jatkoi siitä mihin NHL-debyytissään jäi: 21-vuotias nuorukainen iski joukkueensa ainokaisen 1-2-jatkoaikatappiossa St. Louis Bluesia vastaan.

Kyse oli selvästikin maalintekijän viimeistelemästä maalista, sillä Donato iski kiekon lähietäisyydeltä ohi voimattoman Jake Allenin, mutta kiekko päätyi hänelle kuin lahja käteen, kiitos tuomarin luistinten.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Donaton, joka on viimeistellyt nyt NHL-uransa kahteen ensimmäiseen otteluun tehot 2+2, iski maalinsa ylivoimalla. Bluesin molemmista maaleista vastasi Jaden Schwartz, joka valittiin hiljattain yhdeksi NHL:n aliarvostetuimmista pelaajista muiden NHL-pelaajien toimesta.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!