VIDEO: Drew Doughty asetettiin pelikieltoon – kurinpitäjällä kiireinen alku pleijareille

Los Angeles Kingsin Drew Doughty asetettiin pelikieltoon ja hän on sivussa joukkueensa seuraavasta pudotuspeliottelusta.
Los Angeles Kingsin Drew Doughty asetettiin pelikieltoon ja hän on sivussa joukkueensa seuraavasta pudotuspeliottelusta.

Los Angeles Kingsin tähtipuolustaja Drew Doughty asetettiin pelikieltoon (yksi ottelu) ensimmäisen Vegas Golden Knights -ottelussa tapahtuneen taklauksen seurauksena.

Kauden ensimmäinen pudotuspeliottelu oli Los Angeles Kingsille murheellinen. Ensinnäkin joukkue hävisi avausottelun Vegas Golden Knightsille vieraissa lukemin 0-1 ja ottelun jälkeen NHL:n kurinpitäjä otti tähtipuolustaja Drew Doughtyn taklauksen analysoitavaksi.

Lopulta tuomio tuli, kun kurinpitoelin tiedotti asettaneensa Doughtyn yhden ottelun mittaiseen pelikieltoon Golden Knightsin William Carrieriin kohdistamansa taklauksen seurauksena. Itse ottelussa hänelle ei tuomittu tilanteesta jäähyä.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Näin ollen kaksi Stanley Cupia voittanutta kanadalaispuolustajaa ei tulla näkemään kaukalossa, kun Kings lähtee tasoittamaan ottelusarjaansa Golden Knightsia vastaan.

Vaikka NHL:n pudotuspelikevät on vanhentunut vasta ensimmäisten pudotuspeliotteluiden verran, on liigan kurinpitoelin ollut täystyöllistetty. Seuraavaksi se ottaa nimittäin käsittelyyn Nazem Kadrin likaisen taklauksen viime yöltä (katso video täältä) ja todennäköisesti myös Nashville Predatorsin Ryan Johansenilla on edessään sama kohtalo (katso video täältä).

Suosittelemme myös:
MM 2018: Kanada julkaisi MM-rosterinsa – uskomaton nimilista!