VIDEO: Dubnyk pysäytti Armian upealla tavalla, Mikael Granlund tehoili jälleen

Devan Dubnyk pysäytti Joel Armian upealla ulostulollaan.
Devan Dubnyk pysäytti Joel Armian upealla ulostulollaan.

Winnipeg Jetsin Joel Armialla oli erinomainen mahdollisuus iskeä Minnesota Wildia vastaan kauden kahdeksas maalinsa, mutta Devan Dubnyk pysäytti Armian upealla torjunnallaan.

Suomalaisittain kaukalossa nähtiin Wildin puolelta Mikael Granlund ja Mikko Koivu, kun taas Jets luistelutti jäälle Joel Armian sekä Patrik Laineen.

Tällä kertaa pidemmän korren vei ensimmäisenä mainittu kaksikko: kotijoukkue voitti ottelun lukemin 4-1 ja sekä Granlund (1+1) että Koivu (0+1) ylsivät ottelussa pisteille.

Jetsin suomalaiskaksikosta lähempänä maalintekoa oli Armia. Hänet tunnetaan todellisena alivoimaexperttinä ja tästä saatiin jälleen oiva esimerkki, kun hän karkasi Wild-puolustukselta puolittaiseen läpiajoon.

Tällä kertaa 24-vuotias suomalainen ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa, sillä Wild-vahti Devan Dubnyk pysäytti Armian upealla tavalla.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voita katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Ottelun suomalaisista Mikael Granlund on tällä hetkellä kolmen ottelun pisteputkessa, jonka aikana hän on tehnyt pisteet 2+3. Viidessä viime ottelussa hänen tehonsa ovat puolestaan 2+6.

Myös Mikko Koivun pisteputki on kolmen ottelun mittainen (0+3) ja hän on puolestaan tehnyt viiteen viime peliinsä tehopisteet 1+5.

Lisää lätkämaailman vauhdikkaimpia, kauneimpia sekä myös koomisimpia videoita löydät TÄMÄN LINKIN kautta.