VIDEO: Dustin Byfuglien potkaisi Chris Tierneyta takaraivoon – mitä tekee NHL:n kurinpito?

Dustin Byfuglien tunnetaan parhaiten kovista taklauksistaan, mutta ajoittain hänellä myös läikkyy yli.
Dustin Byfuglien tunnetaan parhaiten kovista taklauksistaan, mutta ajoittain hänellä myös läikkyy yli.

Winnipeg Jetsin ja San Jose Sharksin välisessä sunnuntai-illan Prime time -ottelussa nähtiin tilanne, jossa Dustin Byfuglien potkaisi Chris Tierneyta kevyesti takaraivoon, ja se meni tuomaristolta täysin ohitse.

Ottelussa pelattiin toisen erän loppuhetkiä ja Sharksin hyökkääjä Chris Tierney niin sanotusti makoili Jets-maalissa yhdessä kotijoukkueen maalivahdin Connor Hellebuyckin kanssa.

Toisin sanoen Tierney oli lentänyt päin Jets-maalivahtia ja Hellebuyckin ronskiotteinen joukkuekaveri Dustin Byfuglien ei varsinaisesti katsonut tätä hyvällä. Niinpä hän päätti paikalle saapuessaan potkaista maassa maannutta Tierneyta polvella takaraivoon.

Vaikka kyse olikin varsin kevyestä jalan liikkeestä, se ei poista sitä tosiasiaa, miten epäurheilijamaisesta käytöksestä Byfuglienin kohdalla oli kyse. Niinpä onkin todella mielenkiintoista nähdä, miten NHL:n kurinpitoelin tulee tilanteeseen suhtautumaan vai suhtautuuko se millään tavalla.

Niin tai näin, tuollaiset temput eivät monienkaan mielestä kuulu kaukaloon.

Winnipegin Patrik Laineella oli mahdollisuus tehdä ottelussa NHL-uransa 100:s tehopiste, mutta hän ei onnistunut siinä. Sen sijaan hänet penkitettiin ja siitä voit lukea lisää täältä:
Patrik Laine penkitettiin – kuiva kausi NHL-uran pisin, ilman maaleja jo 7 ottelua

Ottelun tilastot löydät puolestaan tämän linkin kautta.