VIDEO: Dylan Larkinilta huikea yksilösuoritus, Lehkonen iski voittomaalin

Dylan Larkinilta nähtiin mykistävä koko kentän yksilösuoritus.
Dylan Larkinilta nähtiin mykistävä koko kentän yksilösuoritus.

Detroit Red Wingsin vauhtikone Dylan Larkinilta nähtiin huikea yksilösuoritus, kun hän laittoi koko Montreal Canadiensin viisikon sekaisin.

Kun mietitään Detroit Red Wingsin tulevaisuutta, yksittäisistä pelaajista kaikkein eniten odotetaan 21-vuotiaalta Dylan Larkinilta.

Yhdysvaltalaisnuorukainen onkin osoittanut kuluvan kauden aikana olevansa valmis kantamaan vastuuta ja siitä nähtiin kertakaikkisen upea esimerkki viime yönä, kun hän laittoi koko Montreal Canadiensin viisikon poikki ja pinoon, iskien joukkueensa 1-1-tasoituksen Antti Niemen selän taakse.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Voittoon asti Larkinin osuma ei kuitenkaan Red Wingsiä siivittänyt, vaikka Tyler Bertuzzi veikin toisen erän alussa isännät johtoon. Canadiens nimittäin vastasi kolmesta seuraavasta osumasta ja niistä viimeisimmän iski Artturi Lehkonen.

Lehkosen 12:s osuma muodostui lopulta ottelun voittomaaliksi, sillä Darren Helm iski vain 46 sekuntia myöhemmin Red Wingsin kavennusosuman. Se jäi kuitenkin ottelun viimeiseksi maaliksi ja Canadiens voitti ottelun 4-3. Kanadalaisjoukkueen tolppien välissä Antti Niemi torjui 23 laukausta.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Aleksander Barkoville NHL-uran 100:s maali – syntyi elintärkeään paikkaan!