VIDEO: ECHL:ssä ei yksi, vaan kaksi joukkotappelua – jopa veskarit mukana!

ECHL:ssä nähtiin massiivinen joukkotappelu tai itse asiassa kaksi sellaista.
ECHL:ssä nähtiin massiivinen joukkotappelu tai itse asiassa kaksi sellaista. Kuva: Getty Images

ECHL:ssä, joka siis tunnetaan AHL:n farmisarjana, pelattu Toledo Walleyen ja Kansas City Mavericksin välinen ottelu karkasi täysin käsistä.

Toledo Walleye oli joukkueista se dominoivampi. Ottelu päättyikin isäntien 5-0-voittoon, eikä Kansas City Mavericksilla ollut juurikaan sanottavaa voiton suhteen.

Vaan miksi sitten ottelu on kerännyt valtavasti mediahuomiota ympäri maailman? Puhtaasti siksi, että ottelun päätöserässä nähtiin kaksi joukkotappelua, joissa mukana olivat myös maalivahdit.

Kaikki käynnistyi, kun vieraiden Garrett Klotz löi vihellyksen jälkeen isäntien AJ Jenksiä takaapäin nyrkillä kasvoihin. Isku oli sen verran voimakas, että Jenks tippui jään pintaan.

Eikä siinä vielä kaikki, vaan tämän jälkeen Klotz iski Jenksiä vielä pari kertaa poikittaisella mailalla, kun tämä makasi maassa ja homma oli valmis.

Tilanne eskaloitui joukkotappeluksi, johon kaikki kaukalossa olleet pelaajat – aina maalivahteja myöten – osallistuivat.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Lopulta Walley päätyi tilanteen jälkeen ylivoimalle ja se iskikin 38 sekuntia ennen päätössummeria taululle illan viidennen osumansa.

Tämä sai jälleen tunteet kuumenemaan ja hetken päästä mentiin uudemman kerran.

Kokonaisuudessaan ottelussa passitettiin suihkun puolelle peräti seitsemän suihkukomennusta ja yhteensä jäähyjä tuomittiin 125 minuutin edestä.

Jäähyminuuteista 70 tuomittiin vierasjoukkue Mavericksille ja 55 kotijoukkue Walleyelle.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Otto Somppi teki juniorisarjassa ”mikaelgranlundit” – komea ilmaveivimaali!