VIDEO – U20 MM-kisat: Eeli Tolvanen ja kertakaikkisen mahtava tuuletus – apina lensi kirjaimellisesti selästä

Eeli Tolvasen tuuletus oli mahtavaa katseltavaa, kun hän heitti näkymättömän apinan niskastaan.
Eeli Tolvasen tuuletus oli mahtavaa katseltavaa, kun hän heitti näkymättömän apinan niskastaan.

Nuorten Leijonien Eeli Tolvanen on tykittänyt kuluvalla kaudella roppakaupalla maaleja KHL:ssä, mutta nuorten MM-kisoissa ruuti on ollut vielä melkoisen märkää.

Itse asiassa se oli läpimärkää vielä ennen uudenvuoden vaihtuessa pelattua Yhdysvallat-ottelua. Nuori suomalaislaituri ei ollut nimittäin onnistunut turnauksessa kertaakaan maalinteossa, mutta lopulta onnistumisen hetki koitti.

Ja se onnistuminen tuli hyvin ”eelitolvasmaisella” tavalla. Kiekko pelattiin hänelle b-pisteen kaarelle ja Tolvasen ruoska puhui vastustajan kannalta armottomalla tavalla.

Upean maalin jälkeen nähtiin vähintäänkin yhtä upea tuuletus, sillä Eeli Tolvanen heitti kirjaimellisesti näkymättömän apinan pois selästään.

Kaiken kaikkiaan Tolvanen tehtaili Yhdysvaltoja vastaan tehot 1+2 ja hänen pistesaldonsa neljästä pelatusta ottelusta on nyt 1+5. Myös Kristian Vesalainen viimeisteli ottelussa turnauksen avausmaalinsa.

Valitettavasti Suomi hävisi kyseisen ottelun Yhdysvalloille lukemin 4-5, huolimatta upeasta kiristä (lue lisää täältä), joka toi Nuoret Leijonat kolmen maalin takaa tasoihin.

Suomi jatkaa seuraavaksi turnaustaan puolivälierissä, jossa se saa vastaansa joko Ruotsin, Venäjän tai Tshekin. Otteluohjelmaan pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.

Nuorten MM-kisojen viralliset sivut löydät puolestaan TÄMÄN LINKIN kautta.