VIDEO: Kings-maali kuin noiduttu – kiekko ei millään Kuemperin selän taakse

Darcy Kuemperin maali oli ajoittain kuin noiduttu ottelussa Edmonton Oilersia vastaan.
Darcy Kuemperin maali oli ajoittain kuin noiduttu ottelussa Edmonton Oilersia vastaan. Kuva: Getty Images

Los Angeles Kingsin maali oli kuin noiduttu keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelatussa ottelussa Edmonton Oilersia vastaan, kiitos myös Darcy Kuemperin.

Aina välillä, kun NHL-kierroksella sattuu ja tapahtuu samaan aikaan paljon, osa mitä erilaisimmista suorituksista saattaa livahtaa silmien ohitse.

Näin kävi varhain Suomen aikaa torstaiaamuna, kun Los Angeles Kings isännöi Edmonton Oilersia – ottelussa nähtiin nimittäin tilanne, joka sai leuat loksahtamaan oikein huolella.

Oilersille tarjoutui näet ottelussa tilanne, jossa sillä oli kolme mahdollisuutta toimittaa kiekko Kings-vahti Darcy Kuemperin selän taakse. Ensimmäinen pysähtyi kuitenkin ylärimaan, toinen Kuemperin loistavaan torjuntaan ja kolmas tolppaan.

Kaikkein käsittämättömintä oli se, ettei Milan Lucic saanut kolmannen yrityskerran kohdalla toimitettua kiekkoa Kings-maaliin.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Sinällään tilanne ei ollut yllättävä, sillä Kuemper, joka toimii normaalisti Los Angelesissa Jonathan Quickin kakkosvahtina, on ollut viime aikoina lähestulkoon mahdoton ohitettava.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ensimmäistä kauttaan Kaliforniassa pelaava entinen Minnesota Wildin maalivahti piti nimittäin maalinsa puhtaana putkeen peräti 193 minuuttia ja 58 sekuntia, ennen kuin Leon Draisaitl onnistui ohittamaan hänet ylivoimalla ottelun toisessa erässä.

Kuemperille onkin kirjattu viimeiseen viiteen pelaamaansa otteluun neljän ottelun mittainen voittoputki sekä torjuntatilastot 96,90/1.17. Ottelun Oilersia vastaan Kings voitti 5-2 ja Kuemperille kirjattiin 25 torjuntaa.

Kaiken kaikkiaan Kuemperin tilastot kuluvalta kaudelta ovat uskomattomat, sillä hänen torjuntaprosenttinsa 16 ottelusta on 94,20 ja sen lisäksi hän on päästänyt keskiarvolta ainoastaan 1.78 maalia ottelua kohden.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Farmiliigan pelissä brutaali maalivahtien tappelu – tyrmääjä varmisti heti vastapuolen kunnon