VIDEO: Kun vain mikään ei onnistu – John Tavares hukkasi tyhjän maalin!

John Tavares sai lähes täydellisen mahdollisuuden tuoda joukkueensa mukaan otteluun.
John Tavares sai lähes täydellisen mahdollisuuden tuoda joukkueensa mukaan otteluun.

New York Islandersin vierailu Torontoon oli katastrofaalinen ja sen joutui todeta myös joukkueen kapteenina toimiva John Tavares.

NY Islandersilta ei sujunut Toronto Maple Leafsia vastaan pelatussa vierasottelussa käytännössä ottaen yhtikäs mikään. Joukkue oli niin pelillisesti kuin tuloksellisesti täysi altavastaaja, kun isännät marssi vakuuttavaan 5-0-voittoon.

Jotain ottelun tapahtumista kertookin se, että Maple Leafs vei ottelun laukaukset nimiinsä lukemin 50-28.

Toki vierailla oli niin ikään ottelussa omat mahdollisuutensa ja tällainen hetki koitti toisessa erässä, kun kolmen maalin johtoasemaa takaa ajanut Islanders pääsi ylivoimalle. Homma toimi ja lopulta John Tavares pääsi yrittämään maalintekoa tyhjänä ammottaneeseen rysään, mutta hän ei onnistunut iskemään kiekkoa sisään.

Monet ovat hehkuttaneet tilanteen jälkeen tanskalaisvahti Frederik Andersenia upeasta torjunnasta, ja kieltämättä hän taistelee itsensä hienosti takaisin tilanteeseen, mutta hidastuskuvat paljastavat, että kyse oli paljon voimakkaammin Tavaresin valtavasta missauksesta.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Islandersilta ei onnistunut ottelussa oikeastaan mikään ja kyseinen tilanne oikeastaan sinetöi Maple Leafsin voiton, sillä toistaiseksi lähinnä reppuselkävideostaan tunnettu Travis Dermott (katso video täältä) siirsi toisen erän lopussa iskemällään NHL-uransa avausmaalilla joukkueensa 4-0-johtoon.

Ottelussa nähtiin myös ilahduttava suomalaishetki, kun Kasperi Kapanen iski ottelun avausmaalin aikaan 5:37 ja käynnisti isäntien iloittelun.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Mediajätti julkaisi NHL:n ”bloopersit” – takana nauruntäyteinen tammikuu!